Zahrajte si zdarma a v češtině CroNix Online: novou MOBA hru se špetkou strategie
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si zdarma a v češtině CroNix Online: novou MOBA hru se špetkou strategie

3. 10. 2015 11:11 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Žánr MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) vládne současným herním trendům a není divu, že se často setkáváme s pokusy o jeho inovaci či variaci. Zatímco se stálicím žánru daří více než dobře, vznikají vedle nich i menší zajímavé projekty. Jedním z podobných projektů, který přistupuje k zajetému žánru inovativně, je CroNix. Na jedné straně se totiž snaží zaujmout bojovými komby, které jako by vypadly z těch nejlepších bojovek, a na straně druhé jsou to zase strategické prvky. I proto přišli vývojáři s novým subžánrem MOSA (Multiplayer Online Strategic Arena). CroNix vás nebude stát ani korunu, můžete začít hrát zdarma hned teď!

Vedle soubojů, taktizování a jiných obvyklých MOBA prvků nabízí CroNix také jakousi strategickou nadstavbu, kdy je potřeba řešit i správu surovin a organizování útoků nějakým inteligentnějším způsobem, než je bezhlavý útok. Na CroNix pracují korejští vývojáři Magics a o vydání u nás se postarají IDC/Games - hra je dokonce v češtině.

cronix freegames zdroj: tisková zpráva

CroNix se odehrává ve futuristickém světě zdevastovaném nespočtem válek a přírodních katastrof. V něm najdete několik unikátních arén, ve kterých se utkáte s nepřáteli, přičemž každý z nich by měl být unikátní s hromadou specifických schopností a vlastností. Co postava, to různý styl hraní, ve kterém se najde něco pro všechny.

zdroj: Archiv

Zajímavou změnou oproti zavedeným žánrovým pravidlům je fakt, že v CroNix můžete změnit postavu i během zápasu. Jakmile uvidíte, že se na vás řítí skupinka nepřátel, jejichž hrdinové jsou perfektně dimenzovaní proti těm vašim, můžete to změnit. Během zápasu změníte hrdinu tak, aby mohl váš tým lépe reagovat na nepřítele. To stejné ale mohou udělat i nepřátelé, takže pozor na to!

V CroNix se můžete utkat s nepřáteli ve třech různých módech:

Survival: zabijte nepřátele, nebo zpracujte surovinu SOD, abyste dosáhli cílového skóre v rámci časového limitu

Brawl: krátká kola týmového deatchmatch, kdy stačí vyhrát 3 kola z 5, abyste vyhráli celý zápas

Domination: zaberte a zajistěte co nejvíc kontrolních bodů, abyste získali vysoké skóre a vyhráli

Nová MOBA/MOSA CroNix je free to play, tudíž ji můžete začít hrát zdarma hned teď.

Nejnovější články