Zapojte se zdarma do středověkých válek v RPG strategii Chánové
zdroj: tisková zpráva

Zapojte se zdarma do středověkých válek v RPG strategii Chánové

20. 11. 2016 11:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Chánové (v angličtině Khan Wars) je strategická hra ze středověku, kde spolu soupeří několik národů a civilizací. Nelítostné souboje prostupují všemi vrstvami hry, od vašich prvních kroků až po bitvy mocných armád.

Ve hře nejde jen o bitvy, a byť jsou její nedílnou součástí, užijete si i řady strategických prvků. Jedním z nich je například stavění budov, které hraje významnou roli. Dojde také na spousty menších i větších úkolů a vedle regulérní armády můžete směrem k nepřátelům vyslat i své špehy.

Online webová hra Chánové nabízí několik různých národů od Ruska přes Franskou říši a Mongolsko až po Německo, Persii či Byzantskou říši. Národy vhodné pro začínající hráče jsou jasně označeny, takže se nemusíte bát, že byste si vybrali omylem někoho z těch obtížnějších, a pak byli pozadu.

zdroj: Archiv

Vzhledem k online povaze hry je přirozené, že nemusíte hrát jen sami. Nikdo vám v tom nebrání, ale pokud máte stejně naladěné kamarády, nebo si je ve hře teprve uděláte, můžete si založit svůj vlastní herní klan. Nebo se stát součástí už některého ze stávajících.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Chánové váš počítač nijak nezatíží, protože k hraní stačí pouze internetový prohlížeč. Hra je k dispozici zdarma, do hraní se můžete bez investice pustit hned teď.

Nejnovější články