Zavzpomínejte na ZOO Tycoon s webovou strategií My Free ZOO
zdroj: tisková zpráva

Zavzpomínejte na ZOO Tycoon s webovou strategií My Free ZOO

10. 9. 2016 10:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Pamatujete ještě na vaši první ZOO ve starém ZOO Tycoonu? Na příjemnou grafiku, stavění různých výběhů a starání se jak o zvířata, tak o návštěvníky? Přesně to vás čeká v duchovním nástupci s názvem My Free ZOO. Nemusíte si ji kupovat ani stahovat, stačí navštívit tuto stránku, zaregistrovat se a začít hrát zdarma.

My Free ZOO se ujmete role mladého ředitele ZOO, která má těsně před krachem. Byznys se nedaří, ZOO chátrá a vůbec je situace spíše k pláči. Vaším cílem je to celé zachránit a vybudovat tu největší a nejlepší ZOO pod sluncem. ZOO, ve které nebudou šťastní jen návštěvníci, ale hlavně samotná zvířata.

O štěstí hostů se postaráte relativně jednoduše: postavíte obchody se suvenýry, stánky s jídlem, odpočinkové zóny, atrakce a všechno to vyladíte pomocí nepřeberného množství dekorativních předmětů. Jenže štěstí návštěvníků nezávisí jen na materiálních věcech. Pokud nebudou šťastná a spokojená i zvířata, nebudou kvůli tomu šťastní ani návštěvníci.

682185-my-free-zoo-960x600 zdroj: tisková zpráva

Proto musíte roztomilá zvířátka pečlivě vychovávat, stavět jim dostatečně velké a hlavně vhodné výběhy. Do nich pak umístíte hračky, koryta na krmení, nebo malé vodní nádrže, ze kterých budou pít. Po pestrou škálu exotických zvířat, kterých je už ve hře přes dvě stě, musíte vymyslet i pestrou škálu výběhů.

My Free ZOO je původem německá hra, ale už krátce po spuštění anglické verze měla přes osm milionů registrací. Vývojáři na hře neustále pracují, a tak se nemusíte bát, že byste se snad nudili. Když se nebudete věnovat zvířatům, měli byste věnovat pozornost návštěvníkům či různým událostem.

zdroj: Archiv

Zajímavou mechanikou My Free ZOO je i systém kartiček. Hearthstone nebo Gwint zde samozřejmě nečekejte, ale i tak jsou kartičky zajímavým osvěžením klasické tycoonovské hratelnosti. Zdejší karty fungují na části, kdy sbíráte jednotlivé kousky skrze různé herní aktivity a achievementy, a jakmile sesbíráte všechny dílky jedné karty, dostanete ji celou.

Což v tomto případě znamená, že se dostanete předmět, nebo třeba i zvíře, které daná karta reprezentuje. Karty mohou značit jak zvířata a předměty, tak i rostliny, nebo vybavení ZOO. Jednotlivé části karet můžete také vyměňovat s ostatními hráči, a tím se dostat k požadovanému zvířeti či předmětu mnohem rychleji.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Jestli si tedy chcete alespoň na chvíli zavzpomínat na staré dobré časy, kdy jste si ladili vlastní ZOO, nemusíte hledat starý ZOO Tycoon po všech čertech. Jen ho nenajdete ani na Steamu, ani na GOG. My Free ZOO najdete v každém prohlížeči – hra je k dispozici zdram, takže nemusíte s registrací otálet a začít hrát zdarma hned teď.

Nejnovější články