Adventura Majestic Nights tvrdí, že konspirační teorie měly pravdu
zdroj: tisková zpráva

Adventura Majestic Nights tvrdí, že konspirační teorie měly pravdu

23. 7. 2014 17:54 | Preview | autor: Jakub Kovář |

Osmdesátá léta byla plná konspiračních teorií. Ať už šlo o utajení přistání mimozemšťanů, návrat teorií o ovládání celého světa ilumináty nebo tajných experimentů CIA. Paranoia? Možná. Ale že jste paranoidní, ještě neznamená, že po vás nejdou! Retro adventura Majestic Nights právě s tímto principem pracuje a rozvine před vámi celou pavučinu konspirací. 

Hra vás postaví do dvojice rolí – agenta CIA, který má věci ohledně konspiračních teorií objasnit (nebo je sám vytvořit?), a soukromé vyšetřovatelky se záhadnou minulostí. Odehrává se právě v Americe osmdesátých let, ale jakákoliv podobnost s reálnými událostmi bude samozřejmě náhodná.

Majestic Nights bude dle plánů autorů rozdělena do sedmi kapitol, přičemž nultá vyjde již v září na PC, Mac, iOS a Android. V ní dostanete za úkol zpracovat chlapíka, co údajně může dokázat, že přistání na Měsíci byl vládou zinscenovaný podvod. Autoři bohužel zatím neodhalili, jak se bude Majestic Nights hrát, a trailer zatím staví jen na sestřihu reálných, resp. lehce upravených, záběrů z osmdesátých let. Dle prvních obrázků ze hry by však mohlo jít o mix adventury a lehké akce s RPG prvky viděné z izometrického pohledu. Nezapomeňte, pravda je tam venku. Ta o hře se možná skrývá v nějaké tajné zásuvce na oficiálních stránkách.

zdroj: Archiv

Nejnovější články