Adventura Resort zjišťuje, proč lidé nechtějí opustit město před dopadem komety
zdroj: tisková zpráva

Adventura Resort zjišťuje, proč lidé nechtějí opustit město před dopadem komety

16. 8. 2019 7:45 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Myslíme si, jakou máme moc, ale v některých věcech přírodě prostě neporučíme. Když se kometa rozhodne, že se srazí s naší planetou, tak se tak taky stane. V adventuře Resort nejde o žádné apokalyptické téma. Menší kometka jen srovná jedno americké město Laburnum Creek se zemí. Ale ještě než k tomu dojde, vydáte se ho prozkoumat. Děje se zde totiž něco moc divného.

Uznávanou spisovatelku Lauru Tannerovou jednoduše zajímá, proč se někteří obyvatelé Laburnum Creek odmítají odstěhovat. Musejí si přeci být vědomi toho, že pád komety nepřežijí. Tak jak je tedy možné, že si v klidu vysedávají na terase, rybaří a prostě žijí dál své běžné životy?

To se Laura pokusí zjistit v rozhovorech s místními a svá zjištění pokryje v nové knize. Ale možná se vůbec nikdy nedostane k jejímu sepsání. V Laburnum Creek není všechno, jak se zdá. Laura se octne mezi sny a realitou, prožije surrealistická setkání a pozná velice zajímavé osoby.

zdroj: Archiv

Možná jednoho dne pochopí, proč zdejší odmítají odejít, a ještě tu s nimi ráda zůstane. A možná v ní převládne její kariéristické já a vynese tuto podivnost na světlo světa v novém bestselleru. A to vše bez řešení hádanek! Čekají vás jen těžká rozhodnutí a hutné téma potlačovaného traumatu.

Resort není první adventurou studia Backwood Entertainment. Loni v květnu vydali svou prvotinu Unforeseen Incidents, která si mezi uživateli Steamu nevede vůbec špatně. A zasazení jejich druhé hry je dostatečným lákadlem k jejímu prozkoumání. Zatím ale není známé, kdy vyjde.

Nejnovější články