Adventura Still Life bude v češtině
zdroj: tisková zpráva

Adventura Still Life bude v češtině

18. 4. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když už se zdálo, že adventura Still Life vůbec nedorazí do našich končin poté, co ji někteří domácí distributoři odmítli kvůli nedostatečnému prodejnímu potenciálu, vyloupla se ve schránce zprávička od Báry Veselé.

Still Life zdroj: tisková zpráva Tisková mluvčí Cenegy Czech nás potěšila podepsáním smlouvy se společností MC ohledně vydání této hry v České republice a na Slovensku. Still Life bude opatřena českými titulky a maloobchodní cenou 999 Kč (899 Kč na GameShopu). Termín byl stanoven na léto, zatímco v zahraničí se tato již hotová hra objeví koncem dubna. Více o této adventuře na enginu a od tvůrců úspěšné Syberie naznačí demo nebo oficiální popisek:

    Still Life je adventura s hororovým nádechem, jejíž děj se odehrává v dnešním Chicagu a v Praze dvacátých let. Viktoria McPherson je skvělá mladá FBI agentka, která právě vyšetřuje případ sériového vraha. Obětí už je pět a Viktoria nemá nic, čeho by se mohla při vyšetřování chytit. Jediné co má, je hromada papírování a šéfa, který ji dýchá na krk. Aby si trošku odpočinula, rozhodne se navštívit svého otce, který žije na venkově. V sentimentální atmosféře blížících se Vánoc si povídá se svým otcem o rodině a zmínka padne i o dědečkovi, který býval soukromým detektivem. Tato rozprava dovede Viktorii k tomu, aby si přečetla jeden dědečkův starý případ, kde objeví spoustu podobností mezi 75 let starým případem z Evropy (děj se odehrává v Praze) a kauzou, kterou právě vyšetřuje v Chicagu...
zdroj: PR

jd

Nejnovější články