Adventura Still Life hotova
zdroj: tisková zpráva

Adventura Still Life hotova

1. 4. 2005 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vzhledem k tomu, že jsme o plánech společnosti Microids vydat detektivní adventuru Still Life teď v dubnu psali minimálně už koncem ledna, nemějte pochyby o tom, že následující informace nepatří do kategorie aprílových vtípků.

Společnost Adventure Company totiž oznámila dokončení tohoto mysteriózního thrilleru. Do obchodů by prý měl dorazit 14. dubna, a to jak ve verzi pro PC, tak pro Xbox. Zda se bude Still Life prodávat u nás, zatím není bohužel rozhodnuto. V každém případě to je hra určená pro publikum starší 18 let.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jelikož o této adventuře na našich stránkách nepíšeme poprvé, určitě vám neuniklo, že se její hlavní hrdinkou stala žena. Dokonce ne ledajaká. Je to agentka FBI, ale především vnučka Gustava McPhersona, soukromého detektiva známého ze slavné série Post Mortem. Mimochodem, i on vás bude při vyšetřování záhadných sériových vražd doprovázet. Ty, jež v současnosti řeší Victoria v Chicagu, mají totiž zdá se jakousi souvislost s případy, které někdy ve 20. letech minulého století potrápily Guse v Praze. Hra vás proto vezme na výlet do obou období i míst.

Právě před měsícem jste si mohli vyzkoušet hratelné demo Still Life. Konzervativní příznivce adventur jistě potěšilo, že se jedná o typ point&click. Určitě vám neunikla ani jistá podobnost se slavnou Syberií. Still Life je totiž postavena na jejím osvědčeném enginu. Jestliže vás tato malá ochutnávka navnadila tolik, že nechcete čekat těch pár týdnů, než bude hra k dostání, navštivte její oficiální stránky. Tvůrci tam pro vás připravili takovou předehru - Still Life: Prelude, ve které se ujmete role Victorie, a to tak, že se budete moci vžít do její každodenní rutiny (stanete se jejíma očima a rukama). Dostanete k dispozici všechno to, co má běžně na svém stole, když se věnuje nějakému případu. Pokusíte se z informací a nejrůznějších vodítek složit tu zapeklitou skládačku dřív, než děsivý vrah znovu udeří. Čeká vás spousta práce, která zahrnuje komunikaci s tiskem, šéfem, potíže s přáteli i nějakého tajemného spojence...

zdroj: GameSpothomepage

korgull

Nejnovější články