Adventura To the Moon dostala krátké DLC zdarma
zdroj: tisková zpráva

Adventura To the Moon dostala krátké DLC zdarma

3. 1. 2014 13:07 | Preview | autor: Adam Homola |

Povedená adventura To the Moon, kterou svého času ohodnotil Lukáš Grygar osmičkou, se dočkala bezplatného DLC. Nebo malé epizody zdarma. Říkejme tomu jak chceme, každopádně si už teď můžeme stáhnout kratičkou epizodku, která by měla trvat zhruba 20 minut a má se hrát celá najednou. Zejména proto, že neobsahuje možnost ukládání pozice nebo vůbec jakákoliv menu.

Tvůrce hry, Kan Gao, ji označuje za “mini-sode” a na oficiálním webu hry vtipkuje, že to můžeme brát jako takové malé bezplatné DLC. Vánoční speciál mu zabral zhruba měsíc práce a pokud máte To the Moon na Steamu, měla by se vám hra sama automaticky updatovat o nový obsah. Jinak jej samozřejmě můžete stahovat samostatně za tímto odkazem (mirror 1, mirror 2).

V mini-sodě nechybí Dr. Watts a Dr. Rosalene a odehrává se kolem Vánoc v jedné z poboček Sigmund Corp, kde jsou doktoři zaměstnaní. Celá epizodka by měla být brána trochu nevážně. Nemáme očekávat žádné velké drama a nervy drásající témata, i když se dialogy nevyhnou ani vážnějším věcem.

Zároveň ve stejném postu na webu hry došlo i na připravovanou hru A Bird Story. “Vím, že byla několikrát odložena a omlouvám se za to. Upřímně, já vlastně nevím, kdy přesně bude hra dokončena. Není to ani tak dlouhá hra, ale jsou v ní prvky, které jsem ještě tak úplně nevyřešil. Pro mě osobně to hodně znamená a já ji nechci uspěchat a odfláknout,” napsal Gao na vysvětlenou na webu. Až se šustne něco nového, budeme vás informovat.

Nejnovější články