Adventura Vampire Saga dle H.P. Lovecrafta
zdroj: tisková zpráva

Adventura Vampire Saga dle H.P. Lovecrafta

18. 9. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vezme vás zpět v čase na kletbou postiženou loď jménem Pandora.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Jednu hru s podtitulem Pandora's Box už jsme tu měli, zatímco ale střílečka Legendary u hráčů i kritiky docela slušně propadla, nejnovější thrillerovou adventuru Vampire Saga: Pandora's Box od vývojářů z Alawar Entertainment by podobný osud mohl, doufejme, minout.

Hra bude stavět na knižní předloze od spisovatele H.P. Lovecrafta a vezme vás do padesátých let. Mladý muž jménem Tyler Ward jednou zvedne telefon a ke svému překvapení na jeho konci uslyší vlastního dědečka Matthewa, přiznávajícího se k tomu, že právě zabil jakousi ženu. Tyler za ním přijede a po několika překážkách se dostane až do pokoje, kde mu začne dědeček vyprávět příběh o kletbou stižené lodi jménem Pandora. A to už se roztočí zrkna písku a hra poskočí zpět v čase do dob Matthewova mládí..

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

S tímhle hrdinou pak budete řešit nejrůznější problémy během španělsko-americké války a také zažijete nejednu hororovou scénku; jak se Matthew probudil na palubě, obsypané rakvemi, jak náhle a beze stopy zmizela posádka lodi, jak se všude kolem promenují duchové a tak podobně. Celé to okoření pět různých miniher, hledání jedenácti ukrytých předmětů a na závěr i velmi překvapivé rozuzlení celého příběhu, slibují autoři.

zdroj: Archiv


Vampire Saga Pandora's Box trailer

Vampire Saga: Pandora's Box pro PC už v některých zemích vyšla, do Evropy dorazí letos na podzim pro PC - více na homepage, kde si také můžete stáhnout hratelnou ukázku.
zdroj: WP

levis

Nejnovější články