Adventurní série Cognition skončí v polovině září čtvrtou epizodou
zdroj: tisková zpráva

Adventurní série Cognition skončí v polovině září čtvrtou epizodou

6. 9. 2013 14:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Než se 19. září přiřítí čtvrtá a poslední epizoda povedené adventurní minisérie Cognition: An Erica Reed Thriller, můžete se zatím podívat na trailer a několik nových obrázků, a přelouskat též pár nových informací. Tiskovka toho o čtvrté epizodě příliš mnoho neprozrazuje. Jen naznačí, že se Erica konečně střetne tváří v tvář s vrahem, na kterého nemusí její nadpřirozené schopnosti stačit.

Znalci série něco mohou vyčíst i z nových obrázků (všechny najdete v naší galerii) a traileru, ale jinak si musíme počkat na 19. září. Vývojáři budou k příležitosti vydání poslední epizody dělat 19. září také live stream, kterého by se měla účastnit i legendární vývojářka adventur Jane Jensen (Gabriel Knight), protože se na Congition také podílela.

...

Čtvrtá epizoda bude značit nejen zakončení série, ale vydání kompletní hry na Steam a GOG, kde jste si jednotlivé epizody doposud koupit nemohli. Cognition se částečně zafinancovala přes Kickstarter a snažila se dostat na Steam přes Greenlight skoro rok, až se jí to nakonec podařilo. Přes Steam a GOG by mohla série oslovit přirozeně mnohem víc hráčů, než přes prodej na vlastních stránkách a jiné kanály.

Jestli Cognition neznáte a po nějaké adventuře prahnete, tak se koukněte na naše recenze (1. epizoda, 2. epizoda, 3. epizoda) nebo videa a pak můžete buď počkat na Steam a GOG, nebo rovnou zavítat na stránky tvůrců a koupit si skrze ně jednotlivé epizody. Recenzi čtvrté epizody u nás samozřejmě můžete také očekávat.

Nejnovější články