Akční plošinovka Cobalt vychází zítra i s vlastní verzí bullet timu
zdroj: tisková zpráva

Akční plošinovka Cobalt vychází zítra i s vlastní verzí bullet timu

1. 2. 2016 15:19 | Preview | autor: Honza Konfršt |

Švédský tým Oxeye Game Studio dokončil plošinovku Cobalt a zítra ji ve vydavatelské spolupráci s krajany z Mojangu vydá na PC, Xbox 360 a Xbox One. Náplň složená z kooperačního i PvP multiplayeru a ze zhruba osmihodinové kampaně bude ozvláštněna o automaticky spouštěný bullet time. Jak ten funguje, si můžete prohlédnout v přiloženém traileru.

Pokaždé, když na hráčem ovládaného androida nepřítel vystřelí, či po něm třeba hodí granát, se zpomalí čas. Výjimkou jsou momenty, kdy bude zrovna oslepen (například oslňujícím granátem), či pokud se bude jednat o střely vypálené ze zbraní s přesnějšími mířidly. Stejně tak lze na vlastní ochranu před sebe odhazovat jakási magnetická pole, jež ve finále vystřelené projektily zabrzdí. A konečně lze projektily také odrážet – například válením sudů nebo prostým boxováním.

Jakkoliv tento systém může znít přeplácaně, video níže názorně ukazuje, že samotné principy jsou jedoduché. Jediný háček tak může tkvít v poněkud nepřehledném bojišti při přítomnosti více hráčů, kde se to vypálenými střelami jen hemží.

Vedle bullet timu lákají autoři také na soubor map nabízejících speciální výzvy či na horde režim ve spolupráci s parťákem. Z PvP módů zavítá do hry vedle klasického deathmatche například také starý známý Capture the Flag. Závěrem již jen podotknu, že plná verze vyjde za sympatických 20 dolarů a počkat si zatím musejí hráči na Linuxu a s Macy – verze pro tyto platformy se zatím z důvodu neplánované změny enginu pozdrží.

zdroj: Archiv

Nejnovější články