Animus Control Panel vám v novém Assassínovi umožní „oficiálně cheatovat“
zdroj: tisková zpráva

Animus Control Panel vám v novém Assassínovi umožní „oficiálně cheatovat“

19. 4. 2018 17:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Ubisoft sice Animus Control Panel pro Assassin’s Creed Origins oznámil už před časem, ale teď ho představil v pohybu a ukázal, co všechno si můžete ve hře nastavit. Pokud vám původní oznámení uniklo tak vězte, že jde v podstatě o „oficiální cheaty“. Respektive sadu zhruba sedmi desítek parametrů, kterými si můžete upravit posledního Assassína k obrazu svému.

Animus Control Panel je ve hře dostupný od dnešního dne, a to pouze pro PC verzi hry. Na pár kliknutí si tak můžete udělat z Assassin’s Creed Origins mnohem arkádovější hru, nebo naopak nekompromisní a pekelně obtížnou procházku dobovým Egyptem.

Nastavení můžete sdílet s ostatními hráči a stahovat si zase jimi sdílená nastavení, tudíž bude zajímavé sledovat co všechno komunita vytvoří a které věci probublají na povrch. A jestli se jimi třeba nebudou tvůrci z Ubisoftu do dalšího dílu inspirovat...

Sami vývojáři předem nachystali tři nastavení, která lze aktivovat, aniž byste museli hýbat s hromadou ukazatelů, čísel a procent. Konkrétně jde o nastavení Hardcore Stealth, kdy vás všichni uvidí mnohem rychleji a jen tak se jim neschováte, ale když už se dokážete proplížit až k nepříteli, můžete jej zabít jednou ranou.

zdroj: Archiv

Druhým předpřipraveným nastavením je God Mode, kdy lze využívat nadpřirozené schopnosti a třetím je Mad World. V něm vám bude dělat starosti velmi agresivní prostředí, včetně smrtících písečných bouří, kterým byste se měli vyhnout za každou cenu.

S trochou nadsázky tak lze říci, že si můžete z Assassin’s Creed Origins udělat něco, co bude připomínat hardcore survival, nebo naopak něco jako Saints Row. Navíc ani nemusíte hrát za Bayeka a zvolit si nějaký jiný model postavy.

Pokud vám tak přišel nový Assassín příliš jednoduchý nebo naopak příliš těžký, můžete si ho nyní upravit přesně podle vašich potřeb.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články