Arma 3 pořád vzkvétá a něco velkého se chystá do multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

Arma 3 pořád vzkvétá a něco velkého se chystá do multiplayeru

17. 1. 2014 16:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Arma 3 vyšla, povedla se a teď máme vlastně jen pár dnů před vydáním druhého příběhového DLC jménem Adapt. Vyjde 21. ledna, což je už příští úterý. Tím to ale ani zdaleka nekončí a velké novoty se chystají do multiplayeru. Už před nějakou to dobou naznačoval na Twitteru Karel Mořický viz úvodní obrázek novinky. Nemělo by jít přitom o drobnost, ale zřejmě o velký a zajímavý multiplayerový koncept. No, necháme se překvapit, nic jiného nám ani nezbývá.

Leden skončí za chvíli a v únoru bychom se měli oznámení velké multiplayerové novoty dočkat. Než to ale přijde, máme tady i další updaty, které si můžeme užívat buď hned, nebo velmi brzy. Arma 3 se pořád vyvíjí a jedna z posledních věcí, která se zlepšila, je výkon hry a vůbec vizuální stránka. Díky AMD do hry nově přibyla možnost aktivace post-process HDAO efektu. Je sice určen jen pro DirectX 11, ale vedle úpravy grafiky by měl trochu zlepšit výkon hry, konkrétně o 1 - 12 %.

S lepším zpracováním a výkonem stínů zase pomáhal Intel. Optimalizuje se ale i samotná hra, konkrétně multiplayer - velmi brzy, tedy v patchi 1.10, bychom se měli dočkat lepšího rozložení menší zátěže na jádrech procesorů a úprav se dočkají funkce pro klienty na zaheslovaných serverech. Nedávno došlo k vydání Arma 3 Serveru pro Windows a Linux a minimálně pro Linux by vývojáři chtěli feedback, který jim můžete sypat do diskuzních fór, jak oznámili na svém webu.

Nejnovější články