Assassin’s Creed III obohatí kooperativní multiplayer
zdroj: tisková zpráva

Assassin’s Creed III obohatí kooperativní multiplayer

13. 7. 2012 14:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Assassin’s Creed se nám v roce 2007 představil bez multiplayeru. Online hraní přidal v roce 2010 Assassin’s Creed: Brotherhood a setkal se, možná trochu překvapivě, s nebývale pozitivním přijetím. Revelations multiplayer vylepšil a další velká evoluce přijde společně s Assassin’s Creed III, do kterého vývojáři nově přidají mód pro kooperativní multiplayer. Už nebudete muset jít po krku jen ostatním hráčům. Teď budete moct s kamarády spojit síly a společně to nandat počítačem ovládaným protivníkům. Nový kooperativní režim se bude jmenovat Wolfpack a zjednodušeně řečeno to bude Ubisoftí variace na Horde mód známý z Gears of War a v podstatě libovolné dnešní akční hry.

Wolfpack říká klasickým horďáckým vlnám sekvence. Sekvencí bude v multiplayeru 25 a vaším úkolem bude v určitém časovém limitu zabít jednoho nebo více cílů. Pomáhat vám bude jeden, dva nebo tři spoluhráči. Pro více jak 4 hráče Wolfpack není. S každým dalším úspěšným zabitím cíle přijde další sekvence, která bude obtížnější a ve které se bude krátit čas. A jen pro pořádek - nejedná se o split screen, ale o online multiplayerový mód. Takže žádné vysedávání ve více lidech u jedné televize.

Nepřátelé samozřejmě nebudou jen tupé ovečky, které budou čekat, až na ně skočíte ze střechy s vytaženou dýkou. Mohou se bránit a může se stát, že vás povalí na zem. Je pak na vašich parťácích, jestli vám budou chtít pomoct rychleji vstát, nebo se na vás vykašlou a troufnou si jít na cíl sami. Wolfpack zní opravdu dobře a pro Assassin’s Creed sérii je to další logický krok, jak už tak gigantickou hru ještě dál rozšířit. Co přibude příště? Kooperativní singleplayer?

Ubisoft také vydal několik nových obrázků z multiplayeru, na které se můžete podívat v naší galerii. A kdyby vás zajímal kooperativní mód Wolfpack v pohybu, tak na IGN ho mají exkluzivně v takovém malém video preview z Comic-Conu.

Nejnovější články