Assassin’s Creed Origins přidá po vydání mumie, nemrtvé i Hordu
zdroj: tisková zpráva

Assassin’s Creed Origins přidá po vydání mumie, nemrtvé i Hordu

11. 10. 2017 12:52 | Preview | autor: Adam Homola |

Vydáním Assassin’s Creed Origins vaše egyptská odysea teprve začne. Podobně jako u téměř každé velké hry, ani v tomto případě vás Ubisoft neochudí o dodatečný obsah po vydání a sebe o peníze z prodeje season passu. Ten vám hru rozšíří o dvojici příběhových DLC a několik dalších drobností, zatímco bezplatný obsah plánovaný na tento i příští rok zase nafoukne Origins i pro ty, kterým se už do season passu investovat nechce.

Majitelé season passu nebo Zlaté edice (ta obsahuje hru + season pass) dostanou příběhové DLC jménem The Hidden Ones. V něm se s Bayekem podíváte na události odehrávající se několik let po ukončení původního příběhu. Hlavní hrdina se octne uprostřed konfliktu rebelských frakcí s římskými silami, a jak se bude vaše role v potyčce obou stran postupně zvětšovat, dostanete se k dalším detailům o jistém Bratrstvu... The Hidden Ones vyjde v lednu příštího roku, jak Ubisoft prozradil na svém blogu.

V březnu pak dostanou majitelé season passu či Gold Edition druhé příběhové DLC The Curse of the Pharaohs. V něm si budou vývojáři pohrávat s egyptskou mytologií a fantasy prvky. Na scénu se opět vrátí Bayek, kterého přivede pátrání až k „živoucí noční můře“. V DLC se podíváte do nového regionu v otevřeném světě a můžete se těšit na souboje s mytologickými příšerami i mrtvými faraony.

K příběhovým DLC si můžete připočítat ještě balíčky Roman Centurion a Horus, ve kterých najdete několik nových oblečků, mountů a zbraní. Oba vyjdou v listopadu, zatímco 500 Helix kreditů a zbraň The Calamity Blade dostanete hned při vydání hry. Tolik k placenému obsahu, respektive season passu, který vás vyjde na 40 eur.

zdroj: Archiv

Vedle toho budou vývojáři rozšiřovat hru po vydání i formou bezplatného obsahu. O naučné Discovery Tour jsme už psali před nějakou dobou a dočkáme se jí až na začátku příštího roku, ale třeba The Trial of the Gods uvidíme už patnáct dnů po vydání. V podstatě půjde o krátké výzvy ve formě bitev proti velkým egyptským bohům v rámci časově omezených událostí. Pokud uspějete, můžete se těšit na adekvátní odměny.

Na začátku příštího roku se do hry dostane také klasický mód Horda, opět jako bezplatný update. Z nějakého záhadného důvodu pak Ubisoft ještě mezi bezplatným obsahem po vydání hry jmenuje i Photo Mode a Nomad's Bazaar (denně aktualizované menší questy), které ale budou dostupné společně s vydáním hry a nebude třeba na ně nijak čekat.

Není to tak dlouho, co se tvůrci na Ubi blogu rozpovídali o hardwarových nárocích hry. Pokud se chystáte na Assassin’s Creed Origins na PC, nemusíte si dokupovat žádné drahé grafické karty, nebo do svého počítače výrazně investovat. Tedy za předpokladu, že vám pod stolem trůní alespoň trochu slušný herní stroj.

Zjednodušeně řečeno: pokud jste rozjeli Assassin’s Creed: Syndicate, neměli byste mít s Origins jakékoliv problémy. Na minimální hardwarové požadavky si zahrajete v 720p při 30fps, ale pokud máte výkonný stroj, můžete hrát klidně ve 4K s neomezenými fps.

Minimální hardwarové nároky:

Operační systém: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (pouze 64-bitové verze)
Procesor: Intel Core i5-2400s 2.5 GHz nebo AMD FX-6350 3.9 GHz nebo podobný
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 nebo AMD R9 270 (2048 MB VRAM se Shader Model 5.0 nebo lepší)
Paměť: 6GB RAM

Doporučené hardwarové nároky:

Operační systém: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (pouze 64-bitové verze)
Procesor: Intel Core i7- 3770 3.5 GHz nebo AMD FX-8350 4.0 GHz
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 760 nebo AMD R9 280X (3GB VRAM se Shader Model 5.0 nebo lepší)
Paměť: 8GB RAM

Nejnovější články