Atomový hříbeček v Empire Earth III
zdroj: tisková zpráva

Atomový hříbeček v Empire Earth III

18. 7. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Třetí surovina, atomové zbraně, roboti a černé díry - o těchto vlastnostech evoluční RTS jsme se dozvěděli na E3.

Na E3 předváděčce strategie Empire Earth III její autoři z Mad Doc představili několik změn, které ve hře v uplynulých týdnech udělali. Především přidali Technology Points neboli třetí surovinu, která nahradí Wealth a jíž budou generovat učenci ve vašem Town Center. Získané body využijete pro cvičení hrdinů a výrobu obléhacích strojů, objevování nových technologií i přechod do další epochy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mimo to se autoři vytasili s atomovou zbraní, pochopitelně nejmocnější silou ve hře. Jakmile ji vezmete do rukou, kurzor se promění v roztomilý, animovaný hříbeček, snad abyste ji omylem neupustili, poté raketu jedním cvaknutím shodíte z nebe a v tu chvíli si můžete leda hodit mincí, zdali tuhle spoušť něco přežilo. Překvapivě ale účinky nebudou tak drastické, jako ve skutečnosti, takže k úplnému vítězství tuhle proceduru dokonce budete muset zopakovat. Poté, co zaberete nové teritorium, musíte vybrat jeho specializaci (vojenská, hospodářská, politická, technologická), případně vyhladit domorodé obyvatele, na což vývojáři neopomněli implentovat speciální tlačítko.

zdroj: Archiv


Empire Earth 3 E3 trailer - stažitelná verze (65 MB, 1280x720)

Na E3 byla k vidění ještě krátká bitva na zasněžené mapě, kde jste se ocitli ve velení deseti robotů a vedli jste je na nepřátelský kemp. Jako první zaútočily menší jednotky, načež se přidal sám robot-hrdina a vytvořil na bojišti obrovskou černou díru, jejíž gravitační účinky okamžitě pohtily všechny protivníkovy jednotky a s nimi i některé z robotů. V dohledné době lze očekávat beta test, do něhož chtějí Mad Doc pozvat na třicet tisíc hráčů. Empire Earth III u nás v listopadu vyjde s českým manuálem a titulky a již teď si ji můžete předobjednat.
zdroj: IGN, GameSpot, GameSpy

levis

Nejnovější články