Batman bude mít v Arkham Origins celý šatník kostýmů
zdroj: tisková zpráva

Batman bude mít v Arkham Origins celý šatník kostýmů

22. 8. 2013 11:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Šaty dělají člověka a v připravovaném Batman: Arkham Origins od studia WB Games Montreal budou obleky dělat Batmana. První dva díly trilogie Arkham byly víc než povedené, ale všichni hráli za tu stejnou postavu. Což je logické, když je hlavním hrdinou maskovaný Bruce Wayne. Po dohrání jste si sice mohli odemknout a aktivovat nějaké bonusové oblečky, ale v Arkham Origins budete mít k dispozici fůru oblečků už od začátku.

Cílem tvůrců má být snaha, aby si každý zahrál za “toho svého” Batmana. Batmanů totiž byla spousta a kdo si pamatuju starší verze netopýřího muže, ten o tom ví své. Trochu temnější Nolanova verze, která asi ještě přetrvá i do plánované filmové týmovky se Supermanem, je pouze jednou z mnoha verzí hlavního hrdiny. Vzpomeňme například na dost specifický vzhled Batmana v podání Adama Westa...

Vývojáři tak chtějí hru trochu oživit a když budete chtít, můžete řešit vážné herní situace navlečeni do komického Westova kostýmu. Nebo můžete zvolit jeden z moha jiný, nejen filmových, ale také komiksových obleků.

“Naše hra je poměrně vážná, příběh je taky pojatý seriózně, ale vezměme si situaci, která je tak trochu šílená - chlápek pobíhající v netopýřím kostýmu, jen se nad tím zamyslete - a kolem toho jsme vystavěli příběh, který je velmi vážný a je pohlcující. Jeho gadgety jsou vážné a nejsou vůbec hloupé, ale přes tyhle věci pak můžete probádat další aspekty Batmana a trochu si ten tón hry změnit,” řekl v rozhovoru pro Polygon kreativní ředitel studia Eric Holmes.

...

Eric Holmes taky prozradil VG 247, že se bude nový Batman odehrávat teprve v jeho druhém roce kánonu, tedy v době, kdy například s komisařem Gordonem a vůbec policejními složkami nebyl ještě kamarád, což je ostatně naznačeno i v novém traileru. Další novotou kterou Holmes řekl, je nový mód 1 vs 100. V podstatě jde o survival mód, kde se na vás valí 100 nepřátel a vy to musíte ustát. A můžete se jim postavit buď jako Batman, nebo jako Deathstroke..

Kromě informací o nových oblečcích vydali WB Games Montreal taky nový trailer, který je plný záporných postav a v galerii najdete několik nových obrázků z gamescomu. Na nich uvidíte nejen Batmana s jeho novými elektrizujícími rukavicemi, ale taky nové nepřátele. Batman: Arkham Origins vyjde na PC, Xbox 360, PlayStation 3 a WiiU 25. října.

Nejnovější články