Bayonetta v duchu Quaka
zdroj: tisková zpráva

Bayonetta v duchu Quaka

16. 9. 2009 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co může mít čarodějka z akčního RPGčka společného s klasickými střílečkami?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Příznivci akčních bojovek se už nemohou dočkat na to, až se po pěti stech letech spánku probudí zlá čarodějka Bayonetta a výjimečně se postaví na stranu těch hodných.

Jak ukázala nedávná předváděčka od Hideki Kamiyi z vývojářského týmu Platinum Games, bude mít Bayonetta ve hře i svého potenciálního milého: jmenovat se má Luke a půjde o kluka, s nímž čarodějka jako mladá vyrůstala. Mají tu smůlu, že se od té doby moc neviděli, protože každý žije v jiné dimenzi a Luke tak hrdinku může jen cítit a slyšet. Toho všeho si užijete dost ve spoustě dějových filmečků, některých renderovaných, jiných přímo z herního enginu.

A co je kolem hry jinak nového? Třeba to, že Bayonetta bude vedle dvou pistolí na podpatcích disponovat také dvojicí raketometů, připevněných někam pod kolena. Rakety sice budou létat pomalu než v hrách typu Quake nebo UT, ale dobře mířenou ranou protivníka snadno vyřídí - a když čarodějka udělá stojku, dovede z obou zbraní vystřelit naráz.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Po takovém úderu roj nepřátel samozřejmě notně prořídne. Novinkou je také práce s prostředím, kterou autoři do hry postupně přidávají a díky které budete moci po svých pronásledovatelích např. házet auta ve stylu Bionic Commanda.

Bayonetta vyjde začátkem příštího roku pro Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Very Easy Automatic mód ve hře Bayonetta  [31.8.2009 14:14 - mart]
Sexy transformace ve hře Bayonetta  [7.6.2009 14:14 - mart]
Pořádně rozježená Bayonetta  [10.10.2008 18:18 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články