Bitevní obleky v Call of Duty: Infinite Warfare osloví hráče všech stylů
zdroj: tisková zpráva

Bitevní obleky v Call of Duty: Infinite Warfare osloví hráče všech stylů

12. 10. 2016 12:47 | Preview | autor: Honza Konfršt |

Že hlavní novinkou v multiplayeru Call of Duty: Infinite Warfare budou bojové obleky jsem psal již koncem září, nyní však Infinity Ward vydali další informace o nich a doprovází je názorné video, které jednotlivé obleky jasně představí. "Combat Rigs“ jsou futuristické skafandry i zbraňové systémy zároveň. Na výběr jich je celkem šest a každý z nich nabízí trojici odlišných výbavových stupňů. Ty nadále doplňují perky, které poskytují větší flexibilitu na bojišti.

Video postupně představuje všechny Combat Rigs. Warfighter je nejblíž tradičnímu vojákovi, který umí vše, ale na nic se nespecializuje. Jde o standardního vojáka určeného pro boj na střední vzdálenosti a určeného k rychlému plnění daných cílů. Stryker je určen pro taktičtější přístup ke hře a pro celkovou podporu týmu. Následuje Marksman, jež je, jak ostatně již sám název napovídá, sniper, který se navíc umí na krátkou chvíli zneviditelnit.

Pravým opakem Merc, neboli klasický tank. Ten vyniká vysokou obranou i útokem, těžko se však bude schovávat za keř a stejně tak od něj nelze očekávat ani kdovíjakou mobilitu. Tichý přístup nakousnutý Marskmanem pak dotahuje k dokonalosti FTL – taktický oblek, jehož největší předností je právě stealth a schopnost dostat se nepříteli do týlu. A konečně zástupcem rychlého přístupu je Synaptic – jediná výjimka ve hře, neboť v tomto případě se nejedná o oblek v pravém slova smyslu, ale o robota určeného především pro boj na blízko. Jak vidno, na své by si měli přijít hráči všech chutí a herních stylů.

zdroj: Archiv

Pokud jste si hru předobjednali, tak vám jistě neunikla informace o plánovaném betatestu. Ten bude probíhat ve dvou kolech a první startuje již tento pátek a potrvá celý víkend. Druhé kolo je naplánované na následující víkend od pátku 21. října. Rozdíl obou betatestů bude v platformách – tento pátek se dočkají pouze majitelé PS4, o týden později pak bude beta dostupná jak na PS4, tak i na Xbox One. Majitelům PC se letos beta zcela vyhne.

Závěrem si ještě můžete vychutnat trailer, kterým tvůrci k předobjednávce hry a tím pádem i ke vstupu do bety lákají. Ta nabídne trojici map (Frost, Frontier a Throwback, všechny zasazené do prostředí cizích planet či vesmírných stanic), tři z představených obleků (Warfighter, Merc a Synaptics) a kromě klasiky i jeden nový režim – Defender. Ten jsem vám již představil v již zmíněném článku o multiplayeru Infinite Warfare.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články