Blizzard spouští Heroes of the Storm 2.0 s hromadou změn a novinek včetně postav
zdroj: tisková zpráva

Blizzard spouští Heroes of the Storm 2.0 s hromadou změn a novinek včetně postav

26. 4. 2017 12:24 | Preview | autor: Adam Homola |

Zhruba dva roky po vydání přichází Blizzard s tou doposud největší změnou pro Heroes of the Storm. Kompletní přepracování některých herních systémů, přidání Loot Chests a hromady nových kosmetických odměn zastřešuje název Heroes 2.0. Druhá fáze hry je tady, a to rovnou i s novým hrdinou z Overwatche – nindžou Genjim.

Spuštění druhé fáze Heroes of the Storm doprovází také nový filmeček, který plní hned trojí roli. Představuje totiž v akci dva nové hrdiny a mapu, přičemž všechny přírůstky pochází z Overwatche. Nindža Genji už ve hře je a byl oznámený pár týdnů zpátky, ale stejně jako mapa Hanamura, o které jsme se dozvěděli nedávno.

Debutem je tak D.Va, hrdinka z Overwatche známá pro svého robota, nepříjemnou ultimátku a nově i selfíčka. Vývojáři doprovodili úvod druhé fáze hry také novým velkým Nexus Challenge, díky kterému můžete získat spoustu zajímavých věcí a po omezenou dobu lze také získat jeden z tzv. Mega Bundles. Tedy spoustu hrdinů zdarma, za něž pak nebudete muset platit ani peníze, ani herní měnu a budou vám pořád k dispozici.

zdroj: tisková zpráva

Hrdiny si jinak samozřejmě kupovat nemusíte, stačí hrát za ty, kteří jsou zrovna volně dostupní v pravidelné týdenní rotaci. S příchodem Genjiho a D.Vy si tak budete moct ve hře konečně poprvé sestavit celý tým hrdinů z Overwatche. Teoreticky to lze udělat už nyní a nečekat na D.Vu, pokud chcete tedy počítat skin Widowmaker pro Novu…

zdroj: tisková zpráva

Heroes of the Storm je pořád zdarma a příliv nových hrdinů z různých světů Blizzardu neustává. Chystají se další a hra se bude vyvíjet i nadále. Vývojáři už v minulosti řekli, že Heroes 2.0 má být jen pomyslným odrazovým můstkem k budoucím změnám a úpravám. Pokud by vás zajímala cesta, kterou si hra od své první bety ušla, můžete se podívat na hezky zpracovanou Timeline na webu hry. Nováčkům pak jistě přijde vhod i seznam základních tipů a triků do začátku.

Nejnovější články