Bondem ve hře From Russia with Love
zdroj: tisková zpráva

Bondem ve hře From Russia with Love

14. 4. 2005 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Electronic Arts představují další herní Bondovku.

A v ní se na scénu vrací charismatický Sean Connery v roli ostříleného agenta 007. Vedle něco málo nových informací jsou k dispozici především velmi pěkné screenshoty naznačující, že se jedná o third-person akci (tedy v duchu předešlého Everything or Nothing) a co hlavně, že se s novým Bondem potkáme na konzolích PS2, Xbox a GameCube. Update 16:30 - podle některých zdrojů (např. GamesRadar) vyjde tato hra i ve verzi pro PC.

Filmová předloha, která se objevila v první polovině šedesátých let (přesněji roku 1963) minulého století, by měla jasně determinovat možnosti a dispozice hlavního hrdiny, jemuž Connery propůjčí vyjma vizuální podoby také svůj hlas. Vedle tohoto nestárnoucího skotského herce, který se podle všeho na spolupráci s EA hodně těší, se dočkáme i dalších známých figur z originálního snímku, kam patří např. Robert Shaw (Podraz, Čelisti).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Předpokládá se, že se budete muset polehnout spíše na pěsti a použití standardních střelných zbraní, u kterých se nicméně mluví o jakémsi updatu z pohledu 21. století, pod čímž si v tuto chvíli těžko lze něco konkrétního představit. Každopádně zatím největší představenou "vychytávkou" bude klasický jetpack.

Samozřejmostí bude stealth aspekt, řízení nablýskaných vozů, dokonce padlo info o nelineárním hraní a možnostech vlastní definice vybavení a taktéž skillů. Stranou pozornosti by neměl zůstat ani multiplayer skrze split-screen. Herní Bond byl v poslední době spíše synonymem ne zcela povedené podívané, snad se Connerymu povede spolu účastnit se dalšího vydařeného projektu.
zdroj: MI6

martin

Nejnovější články