Boxerský manažer Punch Club vyjde dřív ...když ho komunita dohraje
zdroj: tisková zpráva

Boxerský manažer Punch Club vyjde dřív ...když ho komunita dohraje

8. 1. 2016 16:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Punch Club, dříve známý pod názvem VHS Story, je boxerský manažer s rozvětveným příběhem a jasným cílem: musíte zjistit, kdo zabil vašeho otce. Mezitím ale trénujete v posilovně, jíte správnou stravu, boxujete s protivníky a vůbec řešíte skoro všechny potřeby nadějného boxera. Jestli se na vrchol a k pravdě dostanete legitimní cestou, nebo si vyberete cestu podvodu a fixlování, je už na vás.

Na vašich virtuálních bedrech leží spousta rozhodnutí, jejichž dopady pocítíte i v sociálním životě. Ten totiž Punch Club simuluje také a situacím, kdy musíte řešit vztahy, vypořádávat se s čerstvě získanou slávou, nebo jen pendlovat mezi tělocvičnou a osobním životem, se ve hře nevyhnete.

Jakkoliv jde v jádru o simulátor či spíše tycoon, měla by hra podle vývojářů stát a padat na příběhu a vašich rozhodnutích, která vás budou kampaní provázet. Statistiky svého boxera přitom moc řešit nemusíte, ale zároveň máte možnost ponořit se do nich až po uši a najít si optimální cestu na vrchol skrze některý ze stromů schopností.

zdroj: Archiv

Punch Clubu hraje do karet jedna zajímavost a to ještě pořád netradiční spojení se s Twitch.tv, konkrétně pro akci Twitch Plays Punch Club. Jde o několikrát vyzkoušenou akci, kdy diváci ovládají hru skrze Twitch (jako dříve Pokémon). Vtip spočívá v tom, že hra vyjde až ji komunita takhle dohraje. Aby to nebylo ale jen a pouze na hráčích a abychom se hry někdy dočkali, stanovili tvůrci konečné datum na 25. ledna.

Nicméně, tvůrci se na této stránce na Steamu domnívají, že se to komunitě dřív podaří. Informaci o nestandardním vydání najdete ostatně i na stránce hry na Steamu, kde se v kolonce, kde bývá obvykle datum vydání, píše: "Dostupné: předobjednávky běží. Hra vyjde, až ji dohraje Twitch."

Nejnovější články