Brutální No More Heroes pro Wii
zdroj: tisková zpráva

Brutální No More Heroes pro Wii

23. 2. 2007 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Exkluzivní hra pro konzoli Wii, kterou připravuje studio Grasshoper Manufacture v čele s chlapíkem jménem Goichi Suda, bude dosti brutální záležitost.

No More Heroes zdroj: tisková zpráva No More Heroes, o němž jsme už jednou psali, má ambice být stejně drsným představením jako Manhunt, resp. nově oznámený Manhunt 2. Přičemž tvůrci chtějí, aby hra byla podobně originální jako jejich předchozí počin - Killer 7. Doufejme, že kvalitativně mnohem lepší, byť i tady bude v hlavní roli zabiják, který ovšem má operovat se speciálním mečem. Se kterým si dělá čáku stanout v čele zabijácké organizace, v níž ho na začátku hry najdeme na jedenáctém místě. Na první příčku tedy vede cesta skrze likvidaci deseti špičkových assassinů, jejíž kulisu spoludotváří fiktivní americké městečko Santa Destroy, po kterém máte mít naprostou svobodu pohybu zejména za využití vlastní motorky (žádné nelegální získávání dalších dopravních prostředků se nekoná).

Obrázek zdroj: tisková zpráva V rámci vámi vybraných misí se pak buď střetnete s konkrétním assassinem jako s bossem, nebo se snažíte si bokem přivydělat nějaké ty drobné. V prvním případě využijete samozřejmě v akci onen meč, přičemž skrze wiimote s ním máte pracovat spíše konvenční cestou; základní útok se totiž iniciuje skrze stisknutí tlačítka A, na jakési "dodělání" oponenta však už využijete pohyb wiimote. Zmiňované peníze pak máte získávat za vedlejší mise, kde se nadějete takových aktivit jako je sběr odpadu, funkce lisovače a nebo bowling, u něhož budete ovšem figurovat jako, ehm, ta figurka na konci bowlingové dráhy (anebo samotná koule:-) Jestli máme tohle chápat jako snahu o další Wii minihry z rozhovoru nicméně nevyplynulo! Ačkoliv No More Heroes běží na novém enginu, podobnost s Killer 7 skrze kreslené zpracování jistě není náhodná. Nadějeme se také progressive-scanu a widescreenu, a především specifického humoru, kde se možná hodí zmínit, že Suda kdysi pracoval v pohřebním ústavu. Na podzim budeme jistě chytřejší, co se z toho nakonec vyvrbí.

zdroj: IGN

mart

Nejnovější články