Buďte lepší než Rosberg, F1 2017 představuje výrazně rozšířený kariérní mód
zdroj: tisková zpráva

Buďte lepší než Rosberg, F1 2017 představuje výrazně rozšířený kariérní mód

4. 8. 2017 16:37 | Preview | autor: Adam Homola |

Čas na další formule se blíží, což je pro hráče předchozí výborné (recenze) hry dobrá zpráva. Chystaná F1 2017 by totiž neměla znovu vymýšlet kolo, ale naopak na silných základech povedené loňské hry stavět a rozšiřovat je o kus dál. Přesně to chce třeba dělat s módem kariéry, který má být v letošním díle rozšířený nejvíc ze všech částí hry.

Vývojáři se to snaží dokázat novým trailerem, který na výrazně expandovanou kariéru láká na půdě necelých dvou minut. Během kariéry a klasické sezóny si ve hře užijete také několika závodů z ranku Invitational.

V nich si budete moct zajezdit v jedenácti, respektive dvanácti klasických formulích v různých disciplínách včetně Time Attack, Overtake, Pursuit a Checkpoint. Jedenáct klasických formulí bude automaticky přítomných v každé edici hry, zatímco tu dvanáctou, 1988 McLaren MP4/4, získáte pouze předobjednáním či zakoupením Day One edice hry. 1988 McLaren MP4/4 pak bude později k mání jako placené DLC.

zdroj: Archiv

S klasickými formulemi si zajezdíte také v jiných herních módech - jak v závodech určených pouze pro jednu třídu, tak i mimo ně. Kariérní mód nabídne v rámci vývojového stromu 115 různých vylepšení, což je zhruba 4,5x více než v předchozím ročníku. F1 2017 nabídne také nové tréninkové programy a na management, spolehlivost motoru i převodovky bude klást v kariéře mnohem větší důraz.

Ve hře si zajezdíte na dvaceti oficiálních tratích z aktuální sezóny, plus na nových kratších tratích v Británii, Bahrajnu, USA a Japonsku. Nově si budete moct zajezdit také v Monaku během noci. F1 2017 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už 25. srpna.

Nejnovější články