Burnout Paradise také na PC
zdroj: tisková zpráva

Burnout Paradise také na PC

9. 5. 2008 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Oznámení od Electronic Arts, na které by si vsadil opravdu málokdo. + UPDATE

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Electronic Arts dnes odpoledne oznámili věc, na kterou by si vsadil opravdu málokdo. Zvlášť v době, kdy všichni utíkají opačným směrem a u firmy, která se do hodně pozdních konverzí nikdy nepouští. Toto pravidlo ale právě padlo a dosud čistě konzolová série Burnout zavítá poprvé také na osobní počítače se svým posledním dílem Paradise. Přijel na Xbox 360 / PlayStation 3 letos v lednu a s hodnoceními 80-90%, milionem prodaných kusů, 55 oceněními od magazínů a 50 tisíci účastníky multiplayeru za den se určitě nedá označit za neúspěšný.

Burnout Paradise projde přestavbou pro specifické potřeby PC. Rozšíří se jeho multiplayer, důraz poklade na komunitní obsah a online funkce, plynule přepnutelné ze singlu do multiplayeru (ala Test Drive Unlimited). K hlavním devizám originálu, mezi něž patřila jízda po otevřeném světě s efektními bouračkami, se přidá ještě nějaká nová herní náplň v PC verzi. Tiskovka tímto patrně nemyslí placený přídavek Davis (konzolovou verzi obohatí o letadla, motorky, a módy i lokace pro ně navržené), nýbrž něco jiného. Datum vydání se zatím neví.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Update 18:20 - v galerii první tři obrázky z PC verze v rozlišení 1920x2400 (dual-monitor mód). Criterion Games zdůrazňují, že je nijak neupravovali a že takhle hra opravdu vypadá na osobním počítači: na konfiguraci s 2 GB RAM a 1,8 GHz prý běží ve vysokém počtu snímků za vteřinu. Vedle ovládání na klávesnici bude hra podporovat volant nebo gamepad. Vývojáře zajímají názory PC hráčů, neb s touto platformou nemají moc zkušeností - více o Burnout Paradise v předešlém zpravodajství.

Update 21:00 - osmnáctivteřinové video z PC verze v nezvyklém širokoúhlém formátu:

zdroj: Archiv


Burnout Paradise PC video
zdroj: PR, homepage

jd

Nejnovější články