Call of Duty: WWII se chystá k invazi na PC s příkladnou výbavou
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: WWII se chystá k invazi na PC s příkladnou výbavou

28. 10. 2017 9:21 | Preview | autor: Adam Homola |

Stálice multiplayerových stříleček a blockbusterových singleplayerových kampaní je už skoro tady. Letošní Call of Duty: WWII se vrací tam, kde to pro tuhle sérii všechno začalo, do druhé světové války. A ze zatím dostupných materiálů a informací se všechno jeví poměrně slibně. Vývojáři ještě na poslední chvíli přispěchali s hrstkou technických informací cílených jen a pouze pro majitele PC.

Jestliže máte PC a o Call of Duty: WWII uvažujete, vězte, že si hru budete moct začít preloadovat už zítra, tedy v sobotu. Tím vám dávají tvůrci dostatek času natahat k sobě do počítače bezmála trojciferný počet GB.

PC verze se pak bude moct pochlubit spoustou funkcí a vlastností, kdy byste některé z nich hledali na konzolích marně. Jde například o podporu více monitorů, HDR, Steam Trading Cards, nativního 4K, frameratu až do 250fps, gamepadů, G-Sync, FreeSync, ultra širokoúhlých monitorů apod.

Zapracovalo se taky na nedostatcích betaverze, což v praxi znamená přidání několika různých drobností v čele s jednodušším vypnutím hry, možností držet klávesu pro zobrazení výsledků namísto přepínání atd. V nastavení také nově uvidíte náhled pro nastavení grafiky, ukazatel využití paměti a další užitečné drobnosti.

zdroj: Archiv

Vývojáři ještě v příspěvku na Steamu potvrdili, že při startu PC verze hry bude asistence míření vypnutá a že nové Call of Duty poběží na rychlých dedikovaných serverech po celém světě. A teď už k poslední nové informaci, tedy k finálním hardwarovým nárokům na plnou hru:

Minimální hardwarové nároky:

Operační systém: Windows 7 64-Bit nebo novější
Procesor: Intel Core i3 3225 3.3 GHz nebo AMD Ryzen 5 1400
Paměť: 8 GB RAM
Pevný disk: 90 GB volného místa
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 se 2 GB paměti / GTX 1050 nebo ATI® Radeon HD 7850 se 2GB paměti / AMD RX 550
DirectX: Grafická karta kompatibilní s DirectX 11

Doporučené hardwarové nároky:

Procesor: Intel Core i5-2400 nebo AMD Ryzen R5 1600X
Paměť: 12 GB RAM
Pevný disk: 90 GB volného místa
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1060 se 6GB paměti nebo AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
DirectX: Grafická karta kompatibilní s DirectX 11

Nejnovější články