Červnovému vydání arkádového Onrush bude předcházet otevřená beta
zdroj: tisková zpráva

Červnovému vydání arkádového Onrush bude předcházet otevřená beta

21. 2. 2018 13:58 | Preview | autor: Adam Homola |

EA sice čerstvě oznámila návrat jedné z nejlepších závodních arkád minulé generace konzolí, ale pokud si chcete zajezdit v aktuální hře z roku 2018, máte v hledáčku pravděpodobně Onrush, chystanou závodní arkádu od Codemasters (respektive bývalých Evolution), která má do simulace stejně daleko jako Burnout.

Nový gameplay trailer vám připomene, že Onrush vychází na PlayStation 4 a Xbox One už 5. června a že půjde o opravdu hodně divokou jízdu. Vývojáři si prý na designu dali záležet tak, aby vás hra udržovala v neustálé akci. To nové záběry ze hry jenom potvrzují.

Agresivní jízdu bude během závodů podporovat i mechanika RUSH. K té se ale dostanete až po naplnění příslušného ukazatele, tudíž přijdou na řadu různé skoky, kaskadérské kousky, nebezpečná jízda a šťouchání do ostatních vozidel.

zdroj: Archiv

Jakmile se vám ukazatel RUSH naplní, můžete jej aktivovat – tím získáte ještě větší možnost zrychlení a silnější vozidlo. Pak už tuplem nemusíte brát ohledy na ostatní a ničit všechno, co vám přijde pod kola. RUSH má navíc na každou z osmi různých tříd vozidel trochu jiný vliv.

Onrush se před vydáním dočká otevřené bety, kterou tvůrci plánují na květen. Hráče s předobjednávkami do ní ale pustí se zatím blíže nespecifikovaným předstihem. Onrush sice vyjde 5. června na PlayStation 4 a Xbox One, ale zkrátka nepřijdou ani PC hráči. I ti se nové závodní arkády dočkají, jen to bude se zatím neznámým zpožděním.

Nejnovější články