Česká duchařina Ghost Theory zatím na Kickstarteru vybrala polovinu částky
zdroj: tisková zpráva

Česká duchařina Ghost Theory zatím na Kickstarteru vybrala polovinu částky

28. 4. 2016 10:24 | Preview | autor: Adam Homola |

O Kickstarteru české hororové adventury Ghost Theory jsme už psali. Od té doby se kampaň dostala do své poloviny. Do konce zbývá 16 dnů a vývojáři mají vybráno téměř 50 %. Připomeňme, že k úspěšně dokončené kampani je potřeba vybrat 50 000 liber a v tuto chvíli jsou Dreadlocks na 23 000 librách. K příležitosti dosažení skoro poloviny požadované částky jsme se dočkali také několika menších novinek, včetně interaktivní mapy a nových bonusů.

Kampaň se po prvních dnech přirozeně „zasekla“ a frekvence nových příspěvků je výrazně pomalejší. Jestli to mají Dreadlocks v kapse, nebo je čeká druhá neúspěšná kampaň, zatím pořád není jisté. Všimli si toho i fanoušci a v komentářích na Kickstarteru sami přišli s iniciativou „£10 on 10th of May.“ Tedy s plánem přihodit ke svým stávajícím příspěvkům dalších 10 liber navrch a pomoct tak kampaň dotlačit k cílové částce.

Celou kampaň to bez pochyby slušně nakopne, ale těžko říct, jestli se k akci připojí dostatečné množství přispěvatelů. Vývojáři by samozřejmě chtěli počet lidí co nejvíce rozšířit a tak si pro účastníky akce „£10 on 10th of May připravili exkluzivní odměny. Z celkových čtyř jsou zatím oznámené dvě a to speciální odznak Patron na fóra a rozšířený digitální soundtrack.

Další zajímavostí je interaktivní mapa celého světa se spoustou míst, kde straší, nebo jsou děsivá či jinak zajímavá sama o sobě. Ne všechna místa budou přítomna ve hře, ale sami můžete na mapu přidat další lokaci pomocí tohoto formuláře. U stávajících míst najdete na mapě fotky a krátké příběhy, tudíž si můžete někdy večer hezky počíst a třeba si naplánovat milý rodinný výlet.

Tvůrci teď připravují i hratelné demo, ovšem zatím pouze pro média, nikoliv pro všechny backery nebo snad širokou veřejnost. „V současné době řešíme jak poskládat několik samostatných prototypů do uceleného zážitku. Děláme vše proto, abychom demo stihli dodělat ještě před koncem kampaně, ale bude to těžké,“ napsali vývojáři v updatu na Kickstarteru.

Ghost Theory zdroj: tisková zpráva

Jestliže vás Ghost Theory alespoň trochu zaujal, můžete si přečíst předchozí články, nebo se vydat rovnou na Kickstarter a případně jim i nějakou tu libru přihodit. Pro získání hry vám stačí příspěvek ve výši 10 liber.

Nejnovější články