Česká rytmická mlátička Beat Saber vyjde na Steamu nejspíš příští měsíc
zdroj: tisková zpráva

Česká rytmická mlátička Beat Saber vyjde na Steamu nejspíš příští měsíc

24. 1. 2018 16:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Rytmická VR divočina Beat Saber, která vypadá jako Guitar Hero křížený s Audiosurfem a Star Wars, se brzy dočká vydání. Tedy zatím jen v programu předběžného přístupu na Steamu, jak je už u spousty dnešních her zvykem, ale přece.

Beat Saber jste si už mohli zahrát, ale zatím se to podařilo pouze šťastlivcům na různých herních akcích. Teď si budete moct tuhle českou hru vyzkoušet, kdykoli se vám zachce. Bude vám k tomu stačit jen adekvátně vybavené PC, účet na Steamu a buď Vive nebo Oculus Rift.

Přesné hardwarové nároky a všechny podobné nezbytnosti jistě pánové z Hyperbolic Magnetism zveřejní včas na Steamu, kde plánují vydat hru už na konci února, pokud tedy všechno půjde podle plánu, jak na Facebooku oznámil tvůrce Beat Saber Ján Ilavský.

Ilavský také prozradil, že krátký teaser vyrobil přímo on sám a že hudbu má na svědomí Jaroslav Beck. Z Rock, Paper, Shotgun jsme se také dozvěděli, že hra vyjde na Steamu nejprve se svojí vlastní hudbou a že se teoreticky počítá i s integrací nějaké služby na streamování hudby – například Audioshield.

zdroj: Archiv

Naopak nemáme počítat s procedurálně generovanými úrovněmi. Všechny budou vytvořené buď přímo vývojáři, nebo komunitou. Jestli si pořád nejste jistí, co že to Ilavský a spol. chystají, a nepomohl vám ani trailer, můžete se začíst do Alešových dojmů z hraní z minulého roku.

Nejnovější články