Children of Morta je typická diablovka s kouzelnou pixelartovou grafikou
zdroj: tisková zpráva

Children of Morta je typická diablovka s kouzelnou pixelartovou grafikou

30. 12. 2014 17:20 | Preview | autor: Petr Poláček |

Je obtížné nechovat sympatie k Bergmanovic rodině, která stráží horu Morta, kde se v rámci obvyklé fantasy zápletky objevilo zlo. Kouzelné pixelartové zpracování by totiž měla doplnit diablovská hack and slash hratelnost, kterou názorně předvádí dvojice trailerů v článku. Jeden se věnuje prezentaci příběhu, druhý ukazuje více záběrů ze hry. Na záběrech obou dvou ale Children of Morta vypadá skvostně od animací po volbu barevné palety.

Children of Morta bude rogue-like akční RPG ve stylu Diablo her, se kterým tvůrci z texaského studia Dead Mage vyrazí 20. ledna na Kickstarter, aby nasbírali finance potřebné k dalšímu vývoji. A já jen doufám, že v rámci některého z příspěvků bude možné získat přístup do alfa či beta verze, protože moje úchylka na izometrické a pixelartové hry nesnese, abych čekal na vydání plné hry pro PC, Mac a Linux někdy v roce 2015 nebo 2016.

zdroj: Archiv

Podrobnosti o Children of Morta se dozvíme se spuštěním Kickstarter kampaně, čímž myslím detaily o soubojovém a RPG systému, potažmo o příběhu. Už aby bylo 20. ledna...

zdroj: Archiv

Nejnovější články