Chystá se datadisk pro Age of Mythology?
zdroj: tisková zpráva

Chystá se datadisk pro Age of Mythology?

11. 11. 2002 16:30 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Titul Age of Mythology právě vyšel ve světě a za několik týdnů bychom se měli této RTS v kompletně lokalizované podobě dočkat i my.

Age of Mythology zdroj: tisková zpráva Co však dnes pohnulo všemi fanoušky této pecky od Ensemble Studios a Microsoftu jsou záhadné řádky v jednom ze zdrojových souborů. Na konci gamesettings.bar totiž někteří zvídaví hráči nalezli zmínky o zatím nedostupných národech, a to Babylóňanech, obyvatelích Sumeru a kultuře Lorciferanů, ale jako termín tam je uveden až 12. říjen 2003.

Nabízí se samozřejmě otázka, co má tohle celé znamenat. V jednom z prvních názorů zaznělo, že jde o jakýsi základ k chystanému expansionu, záhy se však vyskytly pochybnosti o věrohodnosti takových údajů. Skeptici si myslí, že si z nás vývojáři jen vystřelili, popřípadě se pokusili o lehké ale prakticky nepoužitelné navnadění hráčů na skutečně chystaný datadisk. Na oficiálních stránkách se zatím neobjevilo potvrzení, zamítnutí, ani žádný jiný komentář k těmto spekulacím, a tak nezbývá než čekat, co se z toho všeho vyklube. Pokud Age of Mythology dosáhne očekávaného úspěchu v žebříčcích prodejnosti, je více než pravděpodobné, že se nějaký ten přídavek stejně jako u Age of Empires objeví.

zdroj: Gamigo

kate

Nejnovější články