Čluny v mobilním Driverovi startují své motory na iOS a Androidu
zdroj: tisková zpráva

Čluny v mobilním Driverovi startují své motory na iOS a Androidu

10. 4. 2015 11:50 | Preview | autor: Adam Homola |

Vodní odbočka série Driver právě vyšla na mobilních platformách iOS a Android, kde si můžete Driver: Speedboat Paradise zdarma stáhnout. Hra je free to play s možností dokupovat některé předměty skrze mikrotransakce. Absenci aut a přítomnost rychlostních člunů kompenzuje Ubisoft alespoň zasazením hry do univerza Driver série, což byste měli poznat už na začátku hry. Do celého vodního dobrodružství vás totiž naverbuje sám John Tanner.

Starý známý policista Tanner tady nebude figurovat coby hlavní postava, ale jako šéf či mentor chcete-li, kterému jste k ruce, a společně s ním musíte dostat místní mafii na kolena. Což je potřeba udělat jak jinak, než závoděním v člunech... Driver: Speedboat Paradise je od začátku přiznaná arkáda, která má do simulace daleko. Jediné, co se tady tvůrci snaží simulovat, je voda a chování vln.

zdroj: Archiv

Jinak najdete na tratích různé rampy a skokánky, nitro pro okamžité zrychlení a podobné věci, které byste na normálních řekách hledali jen těžko. Lodě si můžete i upravit a tady přijdou na řadu ony mikrotransakce - tuning by měl být totiž docela pestrý. Vedle startovního traileru vydali vývojáři také několik nových obrázků.

Driver: Speedboat Paradise můžete stahovat pro Android z Google Play a pro iOS z AppStore.

Nejnovější články