Company of Heroes Opposing Fronts venku
zdroj: tisková zpráva

Company of Heroes Opposing Fronts venku

26. 9. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Váhání kolem načasování přídavku pro válečnou RTS je minulostí: podívejte se na video s hraním za Němce a zjistěte termín CZ verze.

Skoro se zdálo, že ani THQ vlastně neví, kdy že to chtějí Company of Heroes: Opposing Fronts, samostatně spustitelné rozšíření RTS roku 2006, vydat. Již dlouho hotová hra byla takticky načasována na listopad, pak ji šoupli na konec září spolu s Conanem a potom se zase objevily zvěsti o říjnu. Váhání utnula včerejší tisková zpráva ohlašující okamžitý příchod hry na pulty amerických obchodů, oproti nimž budou ty evropské meškat tři dny (28.9.) a česká verze překvapivě dlouhé tři týdny (19.10., předobjednávka za 899 Kč). CD Projekt při této příležitosti podotknul, že lokalizační práce jsou hotovy a že titul právě posílá do výroby.

zdroj: Archiv


Company of Heroes Opposing Fronts TISCALI video - stažitelná verze (14 MB, 840x524)

Jak asi víte z preview, CoH: Opposing Fronts obsahuje dvě nové armády s plnohodnotnými kampaněmi, konečně i s možností zúčastnit se druhé světové války z pohledu Němců. Právě svědky jejich útoku na opevněnou britskou linii se stanete v půldruhé minuty trvajícím videu výše. Dobře zakopané a opevněné jednotky nemají s útočníky větší problémy a dokáží ustát i několik podobných vln za sebou. Hra má dále přinést nové režimy pro hru více hráčů, podporu pro DirectX 10 rozhraní, vylepšenou umělou inteligenci a zdokonalený dynamický systém počasí.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články