Creative Assembly spustili otevřenou betu Total War Battles: Kingdom
zdroj: tisková zpráva

Creative Assembly spustili otevřenou betu Total War Battles: Kingdom

10. 4. 2015 20:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Tvůrci komplexní série Total War spustili otevřenou betaverzi Total War Battles: Kingdom. Hra je dostupná zdarma na Steamu pro Windows s tím, že verze pro Mac a tablety vyjdou během letošního roku. Total War Battles: Kingdom sice spadá do kategorie free to play her, ale soudě dle povedeného předchůdce Total War Battles: Shogun se spíš nemusíte bát necitlivě navržených mikrotransakcí.

Total War Battles: Kingdom se odehrává během 10. století, kdy je svět rozdělený a stále se válčí - vy se ujmete polorozpadlé říše a musíte ji postavit na nohy. K tomu vedou intenzivní bitvy, management armády, budování království a různé politikaření. Total War Battles: Kingdom tak sice může působit jako plnohodnotná TW hra, ale opak je pravdou. Minisérie Battles nemá žádnou ambici nahradit velké bratříčky.

Battles hry mají představovat spíše úvod do série, přesto by měla Total War Battles: Kingdom nabídnout plnohodnotnou hratelnost, která má do plytkosti daleko. Velkou výhodou TWB:K by měla být "přenositelnost" hry, tudíž můžete začít hrát doma, pokračovat cestou do práce na tabletu, a pak zase večer navázat na progres z předchozích hodin.

Total War Battles: Kingdom zdroj: tisková zpráva

Fanouškům série může Total War Battles: Kingdom zkrátit čekání na další velký díl, a pro neználky jde zase o docela hezkou vstupní bránu do světa velké a náročné strategické série. Jestliže vás hra zaujala, můžete začít stahovat betaverzi klidně hned ze Steamu. Oficiální web hry pak najdete pod tímto odkazem.

Nejnovější články