Crytek poslal svoji multiplayerovou kooperativní střílečku Hunt: Showdown do early accessu
zdroj: tisková zpráva

Crytek poslal svoji multiplayerovou kooperativní střílečku Hunt: Showdown do early accessu

23. 2. 2018 11:02 | Preview | autor: Adam Homola |

Když si odmyslíme dva VR pokusy a jeden mobilní experiment a zaměříme se na více či méně tradiční hry, vydal Crytek naposled Ryse: Son of Rome. To bylo v roce 2013. Díky čerstvě vydanému Hunt: Showdown je teď několikaletá pauza u konce. Hunt najdete na Steamu, vyjde vás na 30 eur a nabízí kompetitivní hratelnost, které dominují prvky PvE.

V nemalé míře se může ale dostat i na PvP, jak nám Crytek předvedl minule. Hunt: Showdown si prošel několika uzavřenými alfaverzemi, po kterých se konečně dostal na Steam. Zatím jen v programu předběžného přístupu, ale pokud vás docela zajímavý koncept zaujal, můžete se do hraní pustit klidně hned.

V programu předběžného přístupu by si měla hra pobýt minimálně rok, alespoň tak zní současný plán. Vývojáři ale přiznávají, že vydání plné hry může trvat i déle, nebo se ho můžeme dočkat klidně dříve než za rok. Všechno bude záležet na komunitě, názorech hráčů, datech vývojářů a tomu, jak jim půjde práce od ruky.

zdroj: Archiv

Vývojáři hodlají během předběžného přístupu přidávat další monstra, výbavu, lovce, herní módy, crafting a spoustu dalších věcí. Upozorňují také, že aktuální cena hry (30 eur) se sice během předběžného přístupu zvyšovat nebude, ale po vydání plné verze pravděpodobně vyskočí na zatím neznámou částku.

Vedle přiloženého startovního traileru vydal Crytek také několik nových obrázků, které najdete v galerii na kartě hry. Hunt: Showdown pak na Steamu najdete pod tímto odkazem.

Nejnovější články