Další Ghost Recon: Future Soldier DLC přinese větší mapy
zdroj: tisková zpráva

Další Ghost Recon: Future Soldier DLC přinese větší mapy

21. 8. 2012 19:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Pokud se vám už Ghost Recon: Future Soldier omrzela, a to včetně prvního DLC, má pro vás Ubisoft dobrou zprávu. 11. září totiž vyjde nové DLC s názvem Raven Strike pro Xbox 360 a 12. září pro PlayStation 3. Stát bude 1 200 MS bodů na Xbox Live a 12 liber na PSN. O PC verzi přídavku není v tiskové zprávě bohužel ani slovo. Raven Strike by ale mělo potěšit hlavně příznivce starších Ghost Reconů - vývojáři tvrdí, že se v novém DLC vrátili právě ke staré hratelnosti. Jak? Díky větším mapám, vyšší obtížnosti a komplexním misím.

Raven Strike bude obsahovat tři nové mise do kampaně, jednu novou mapu do módu Guerilla a všechno budete moci hrát až ve čtyřech hráčích, nepřekvapivě. První nová mise kampaně, kterou si na vás tvůrci přichystali, ponese název Secure Dawn. Bude se odehrávat v mlhavých bažinách Kazachstánu, ale vtip je v tom, že Ghosti tady nebudou moct používat pokročilé technologie. Těmi tvůrci myslí optické maskování, drony a sensorové granáty. Na tyhle tři hračky v Kazachstánu zapomeňte.

Další dvě mise už vás ve výbavě nijak omezovat nebudou. Mise Cold Walker se bude odehrávat na vlakovém depu na venkově v Rusku a mise Argent Thunder vás zase vyšle do noční Moskvy. Autorům se zřejmě zalíbilo Rusko natolik, že se v něm bude odehrávat i nová mapa Sawmill do Guerilla módu - opět půjde o ruský venkov, na kterém se na vás požene padesát vln nepřátel. Jako by 50 vln nepřátel nestačilo, má být ještě mlha.

Tohle všechno by vám mělo zase na chvíli vydržet. DLC nálož tím ale ještě nekončí. Ubisoft také prozradil, že vývojářský tým už začal makat na třetím DLC, které by mělo vyjít ještě letos.

Nejnovější články