Další info o Bondovce From Russia with Love
zdroj: tisková zpráva

Další info o Bondovce From Russia with Love

2. 5. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tahle third-person Bondovka pro konzole PS2, Xbox a GameCube se nám docela pěkně vrbí, na jejím vývoji se totiž spolupodílejí lidé zodpovědní za předchozí projekt Everything or Nothing a část týmu z akčního spektáklu LOTR: Return of the King.

Executive producer hry Glen Schofield na Bonda v interview na IGN prozradil něco zajímavých věcí.
Předně tolik, že hra je postavena na novém enginu a má nabídnout bohaté singleplayerové, jakož i multiplayerové možnosti. Mluví se o podpoře widescreenu a funkci progressive scan (pro všechny platformy), u Xboxu zatím není rozhodnuto stran HD. Přičemž zde nabídnuté herní dobrodružství má potěšit jak pravověrné fanoušky agenta 007, tak hardcore hráče. From Russia with Love sice bude sledovat příběhovou linii filmové předlohy, ale dočkáte se i několika odboček a alternativního závěru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Herní mise budou údajně otevřené, nabízejíc tak hráči angažovat se v nich na několik možných způsobů, počítaje v to i rozličné dopravní prostředky. Slyšíte dobře, zatímco v minulosti jste byli konfrontováni s misemi, které byly takříkajíc natvrdo buď v autě, nebo kupř. stealth, zde tvůrci chystají daleko svobodnější přístup k věci! Potěší také originální soundtrack, pročež můžeme směle přejít k ústředním představitelům.

Vedle Conneryho se ve hře mají objevit další známé tváře, ať již na postu hlavních antagonistů (Donald Grant aka Rober Shaw, Rosa Klebb a Krilencu) či postav, které slovutnému britskému agentovi pomohou v úkolu. Čímž se pochopitelně mají na mysli hezké slečny, jako je pohledná Tatiana Romanova (v originále ji představovala Daniela Bianchi, miss Říma a druhá na Miss Universe roku 1960).
zdroj: IGN

martin

Nejnovější články