Datadisk Dying Light: The Following vyjde v prvních měsících příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Dying Light: The Following vyjde v prvních měsících příštího roku

16. 10. 2015 13:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Na pohled velký datadisk The Following pro letošní akci Dying Light vyjde zhruba rok po vydání původní verze hry. Vývojáři teď oznámili datum vydání a to je stanoveno na první kvartál příštího roku. Konkrétní den a měsíc zatím ještě sami neví, ale jisté je, že The Following přijde nejpozději na konci března 2016.

"Od letošního Gamescomu jsme toho odhalili hodně: obrovskou mapu na venkově, upravitelnou buginu, nový příběh a další věci. Nemohli jsme říct ale datum vydání. Dnes už konečně víme, že Dying Light: The Following vyjde v prvních třech měsících příštího roku. My tak máme dostatek času na zpracování všeho toho obsahu a na to, abychom vás taky něčím překvapili. Slibujeme, že přesné datum vydání prozradíme hned jak ho budeme definitivně vědět," napsal v tiskové zprávě producent hry Tymon Smektala.

zdroj: Archiv

Když už se nemohli tvůrci podělit o přesné datum vydání tak je alespoň sympatické oznámení onoho prvního kvartálu. Kvůli tomu vzniklo speciální kratičké video s velkým skokem do vody, ve které je krabice se zombíkem a nápisem Q1 2016.

Připomeňme, že Dying Light: The Following nabídne hlavně upravitelnou písečnou buginu, se kterou si budete moct vyhrát - nejen že poslouží jako zbraň proti zombíkům, ale můžete jí změnit jak vzhled, tak parametry. Prohánět se s ní pak budete nikoliv ve starých oblastech, ale na zcela novém venkově. The Following vás vyjde na 15 dolarů, ale držitelé season passu ho už mají v ceně.

Nejnovější články