Datadisk F.E.A.R. Perseus Mandate a biblické Darksiders
zdroj: tisková zpráva

Datadisk F.E.A.R. Perseus Mandate a biblické Darksiders

11. 7. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Samostatně spustitelný přídavek vypráví děj paralelně s původní hrou + akční adventura dle poslední knihy Nového zákona.

Sierra dnes ohlásila druhý přídavek pro atmosférickou FPS F.E.A.R. (85%, recenze), který ponese název Perseus Mandate a k jehož hraní nebudete potřebovat vlastnit původní hru. Na události se tentokrát podíváte z perspektivy jiného vojáka F.E.A.R. a jeho týmu, přičemž děj se bude odvíjet paralelně s příběhem původní hry. Díky tomu se utkáte s novými nepřáteli Nightcrawlers, které původní tým neměl šanci potkat. Vaším cílem bude prozkoumat záhadou v Armachamu, zjistit, co je to projekt Perseus. Vašimi třemi novými zbraněmi bude Chain Lightning Gun, granátomet a Advanced Rifle. Multiplayer bude podporovat až šestnáct hráčů a PCčkářům poprvé nabídne mód Instant Action.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Perseus Mandate vyjde na podzim samotný jen pro PC a dle našich informací ho CD Projekt opět lokalizuje titulky. Majitelům X360 bude určen dnes taktéž ohlášený balíček F.E.A.R. Files, který v sobě spojí právě datadisk Perseus Mandate se starším Extraction Point (55%, recenze).

Druhou čerstvě oznámenou hrou je netradiční akční adventura Darksiders: Wrath of War od THQ, určená pro X360 a PS3. Darksiders bude vycházet z Bible, konkrétně poslední knihy Nového zákona, kterou je apokalyptické Zjevení Janovo. V něm se objeví bytosti, jezdci s lukem, kterým byla dána moc, aby čtvrtinu země zahubili mečem, hladem, morem a dravými šelmami. (Zj 6:7)

zdroj: Archiv


Darksiders E3 trailer - stažitelná verze (26 MB, 1280x720)

Ve hře se stanete prvním z těchto jezdců, dobyvatelem s lukem na bílém koni. Zde biblická inspirace skončí a nastoupí vymyšlený příběh, v jehož rámci budete nejen střílet po mýtických příšerách, ale také s nimi šermovat. Autoři slibují jednoduché ovládání, otevřený svět a next-gen grafiku, stylizovanou americkým komiksovým ilustrátorem Joem Madureirou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Darksiders: Wrath of War vyvíjí Vigil Games a datum vydání je stanoveno na příští rok.
zdroj: WP, FS, VE, PR

Nejnovější články