Datadisk Outer Rim pro Battlefront vás příští měsíc zavede do Jabbova paláce
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Outer Rim pro Battlefront vás příští měsíc zavede do Jabbova paláce

24. 2. 2016 14:20 | Preview | autor: Adam Homola |

Po filmovém rozšíření Battle of Jakku se multiplayerová střílečka Star Wars: Battlefront rozroste v březnu o datadisk Outer Rim, který nabídne nové mapy, zbraně, hrdiny a také zatím blíže nespecifikovaný nový herní mód. Filmové znalce by měl potěšit i lokacemi, protože vedle továren Sullustu se v něm podíváte i do tatooinského paláce Jabby Hutta.

Outer Rim je součástí season passu a je vlastně prvním velkým rozšířením, které majitelé hry dostanou. V létě bude následovat Bespin, na podzim Death Star a na začátku příštího roku uzavře season pass čtvrté, zatím nepojmenované rozšíření.

Ještě před Outer Rim ale tvůrci Star Wars: Battlefront vydali několik aktualizací, ve kterých například rozšířili prý populární mód Turning Point na všechny mapy, co podporují Walker Assault a Supremacy. Turning Point se dostal do Battlefrontu společně s Battle of Jakku a jde o týmovou akci 20 na 20, ve které musíte zabírat kontrolní body Impéria.

rendition1.img (1) zdroj: tisková zpráva

Dále tvůrci vydali novou mapu na planetě Hoth, opět s podporou módů pro 40 hráčů, která je hratelná v módech Walkter Assault, Supremacy, Turning Point a Fighter Squadron. Hoth pak nabízí také novou survival misi Ice Caves, kterou si pro změnu užijete v singleplayeru i kooperaci, jak oznámila EA na webu.

Jde přitom o variaci na obecně známý mód Horda, kdy se na vás valí jedna vlna nepřátel za druhou. Vaším úkolem není nic jiného než odolávat co nejdéle. A nakonec došlo na implementaci obsahu z Battle of Jakku do standardního playlistu, takže už jsou zase všichni hráči ve stejných čekacích místnostech na matchmaking.

Nejnovější články