Datadisk pro Halo Wars 2 přináší kampaň za "záporáky" z Banished
zdroj: tisková zpráva

Datadisk pro Halo Wars 2 přináší kampaň za "záporáky" z Banished

28. 9. 2017 15:01 | Preview | autor: Adam Homola |

Realtime strategie Halo Wars 2 na nedostatek obsahu zrovna netrpěla, nicméně obsah datadisku Awakening the Nightmare by mohl příznivce série, a především dvojky bez problémů přesvědčit. Nabídne totiž samostatnou novou kampaň z pohledu Atrioxovy armády Banished, nový kooperativní mód a několik dalších novinek.

Hlavním tahákem Halo Wars 2: Awakening the Nightmare je bez pochyby singleplayerová kampaň za Banished, ale na své si přijdou i příznivci multiplayeru. Do něj přidá datadisk dva nové vůdce, dvě nové mapy, a hlavně zcela nový kooperativní mód Terminus Firefight.

V něm se mohou sejít až tři hráče a společně budovat základny i armády, aby pak ustáli neustále se zesilující vlny nepřátel. Půjdou proti vám všichni od UNSC, Banished až po Flood a s každou další minutou to budete mít těžší a těžší.

zdroj: tisková zpráva

Vedle klasických a hráčům původní hry dobře známým možnostem přibudou také nové prvky ve formě obranných struktur. Terminus Firefight tak má být jakousi kombinací Hordy a žánru Tower Defense.

Společně s datadiskem Awakening the Nightmare vychází pro Halo Wars 2 také nový update rozšiřující hru o mód Spectator a další drobnosti. Halo Wars 2: Awakening the Nightmare vás vyjde na 20 dolarů a neseženete ho nikde jinde, než na PC (Windows 10) a Xboxu One.

Nejnovější články