Datadisk Wild Run se přemlouvá hráče, aby dali novou šanci arkádovým závodům The Crew
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Wild Run se přemlouvá hráče, aby dali novou šanci arkádovým závodům The Crew

18. 11. 2015 15:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Datadisk Wild Run pro závodní arkádu The Crew je od včerejška (17. listopad) dostupný ke stažení na webu Uplay a od zítřka (19. listopad) bude k dispozici i v krabicové verzi. Ubisoft při té příležitosti vydal sadu obrázků, video a zprávu, že vydání hry doplní i bezplatný update pro původní The Crew, který do hry přidá nové efekty nasvícení, obecně vylepší grafiku, nabídne nový systém počasí a přepracuje některé oblasti, aby byly vhodnější pro všechny typy vozidel.

Úprava prostředí souvisí i s tím, že se s datadiskem Wild Run do hry dostávají čtyři nové kategorie vozidel: super rychlá auta, auta pro driftování, monster trucky a motorky. V super rychlých autech můžete dosahovat neuvěřitelných rychlostí, zatímco nad driftovacími auty budete mít skoro stoprocentní kontrolu. Monster trucky slouží k obrovským skokům či saltům vzad a na motorkách se můžete honit s těmi nejrychlejšími fáry na silnici i mimo ni.

zdroj: Archiv

Wild Run nabídne také The Summit - prý největší závodní událost ve hrách vůbec. Na The Summit předvedete svůj talent napříč širokou škálou výzev, kategorií a terénů. Každý jednotlivý event potrvá průměrně tři dny a bude se odehrávat v jedné z ikonických amerických lokací. Tam, a ostatně i kdekoliv jinde, si půjde také vytvářet aktivity FreeDrive a vyzvat v nich přátele.

The Crew Wild Run zdroj: tisková zpráva

Dále do hry přibudou nové výzvy v kategoriích rychlosti, schopností a kaskadérských kousků šité na míru novým vozidlům. A v neposlední řadě se Ubisoft ještě pochlubil aktualizovanou bezplatnou zkušební verzí The Crew. Vyzkoušet si ji mohou všichni hráči na PC, PlayStation 4 a Xbox One - nabízí dvě hodiny hraní zdarma. Pak byste už mohli odhadnout jestli chcete investovat do plné hry a datadisku Wild Run, který mimochodem stojí na Uplay na 30 eur.

Nejnovější články