Dechberoucí intro a úvod Mass Effect na videu
zdroj: tisková zpráva

Dechberoucí intro a úvod Mass Effect na videu

17. 9. 2007 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Procházka po palubě lodi, dialogy i přestřelka v několika minutách ze sci-fi RPG od BioWare. + NYNÍ I STAŽITELNÉ VERZE V HD!

Obrázek zdroj: tisková zpráva “Píše se rok 2148 a planeta Země tiše dřímá za okny vesmírné lodě Normandy. Sličná zrzka velitelka Jane Shepardová uhýbá pohybem a za okamžik již prochází interiérem lodi, odstrkává podřízené a míří na můstek..” Teprve když dechberoucí ukázku přeruší smrkání a kýchání, uvědomíte si, že sledujete kamerou nahraný intro filmeček a první minuty z hraní chystaného sci-fi RPG Mass Effect od BioWare, kteří jej během deštivého včerejška představili vybraným herním žurnalistům v Paříži. Na můstku velitelka zaslechne rozhovor dvou navigátorů a na obrazovce vybranou větou jako v adventuře do dialogu vstoupí. Vizuální dojem je však nepopsatelný: úžasný detail, mimika tváří, mrkání očí i poněkud vtipná černá rtěnka na Janiných rtech.


zdroj: Archiv


Mass Effect první minuty z hraní Update - stažitelná verze (174 MB, HD)

Ukázka dále pokračuje prvními minutami hraní, v nichž se předvaděč prochází po lodi a ukazuje galaktickou mapu, tu však zkraje hry nelze obsluhovat (loď je dosud pod vedením kapitána Andersona). Pokud byste nechtěli stahovat celé 42 minut dlouhé video (322 MB, objeví se ve stažitelné verzi večer), pusťte si raději druhou ukázku z pozdější fáze, kdy vaše skupina efektně zhatí přepadení a plánovaný únos doktorky Michelle. Po první ráně z blasteru předvaděč hru stopne a v taktickém režimu třem postavám ve skupině naplánuje další akce, načež odpauzuje a chvíli nechává přestřelku plynout, načež se ve stylu Gears of War schová za stěnu.

zdroj: Archiv


Mass Effect 2. video z hraní - Update - stažitelná verze (115 MB, HD)

Navzdory manuálnímu zaměřování je přestřelka rychle u konce a následuje dialog s mimozemšťanem Garrusem, který vám po chvíli nabídne svoje služby. A teprve zde, kdy máte znovu na výběr zvolit odpovědět ano/ne, si člověk znovu vzpomene, že Mass Effect je především RPG. Nevím, jak vám, ale po shlédnutí téhle dvojice videí mi najednou připadá, jako by listopadové vydání téhle pecky pro X360 (předobjednávka) bylo závratně daleko..
zdroj: Gamersyde, JeuxFrance

levis

Nejnovější články