Detaily o filmu na motivy Dungeon Siege
zdroj: tisková zpráva

Detaily o filmu na motivy Dungeon Siege

25. 1. 2004 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Je to pár měsíců, co jsme vás poprvé informovali o přípravách filmu na motivy úspěšného fantasy akčního RPG Dungeon Siege.

Na jeho tvorbě se podílí jak vydavatel hry Microsoft, tak i německý filmař a producent Uwe Boll, respektive jeho firma Boll KG. Celkově by měl být snímek dlouhý 250 minut a do kin se tedy dostane v podobě dvou na sebe navazujících dílů. Na jeho scénáři se údajně podílelo několik lidí. Hlavní část příběhu se má odehrávat v lokaci Ehb, ale spolu s hlavními hrdiny zavítáte i do všech ostatních částí známého herního světa.

Celkově by prý měl film působit jako mix Pána prstenů s Conanem a snímkem Statečné srdce, ale rozhodně nemá jít o parodii nebo komedii. Celý děj bude údajně protkaný řadou speciálních efektů, k nimž byly přizváni odborníci, kteří už za sebou mají práce například na filmovém Alone in the Dark. Konkrétní herecké obsazení ještě nebylo určeno, natáčení ve Vancouveru má totiž začít až příští rok. Kromě Dungeon Siege pracují v Boll KG i na filmové adaptaci akční hry Bloodrayne.

zdroj: RPGDot

kate

Nejnovější články