Dětská přátelství a nevyhnutelnost dospívání jsou hlavní motivy kouzelné adventury The Gardens Between
zdroj: tisková zpráva

Dětská přátelství a nevyhnutelnost dospívání jsou hlavní motivy kouzelné adventury The Gardens Between

31. 7. 2017 11:33 | Preview | autor: Patrik Hajda |

V jádru odpočinková, leč zajímavá The Gardens Between je další příběh bujnosti dětské fantazie, která neustále těká mezi ostrovy minulých vzpomínek a budoucích tužeb. Je to příběh přátelství mezi Arinou a Frendtem, kteří se ze svého útočiště v koruně stromu na pozemku rodičů vydávají na společné cesty časem za kouzelným dobrodružstvím, které je na míle vzdálené od toho skutečného dospívání.

The Gardens Between vás zavede na malé surrealistické ostrůvky představující myšlenky hlavní dvojice. Někdy půjde o pohledy do pokřivené minulosti, jindy zase o vhled do nejisté budoucnosti. Navštěvováním ostrůvku v různých časových pásmech se vám postupně odkrývá příběh plný přátelství, strastí dětství a nevyhnutelného dospívání.

zdroj: Archiv

Vlastní náplní hry bude převážně užívání si krásy stylizované grafiky, řešení jednoduchých puzzlů a  naslouchání líbezným tónům z ruky Tima Shiela. Jen si k práci pusťte jedno ze tří přes deset minut dlouhých videí, kde pomalu rotují různé ostrovy doprovázené uklidňujícím soundtrackem.

The Gardens Between vyjde až začátkem příštího roku na PC (Steam) a Mac. Upřímně se divím, že zatím není oznámena podpora mobilních zařízení, o které si styl hry přímo říká. Zvlášť když hlavním portfoliem The Voxel Games je poměrně slušná série mobilních her Train Conductor. Tak třeba se portu ještě dočkáme.

Nejnovější články