DLC Continuum do CoD: Infinite Warfare vás zavede do retro diskotékového New Yorku
zdroj: tisková zpráva

DLC Continuum do CoD: Infinite Warfare vás zavede do retro diskotékového New Yorku

5. 4. 2017 12:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Zatímco se oči části hráčské základy Call of Duty upírají k blížícímu se oznámení nového dílu, jiná část hráčů očekává další přísun DLC do loňského dílu. Call of Duty: Infinite Warfare si teď žije spokojeným životem hry po vydání, kdy se postupně rozšiřuje o různá DLC a nadcházející Continuum je jedním z nich. Vedle čtyř multiplayerových map přidá také další divokou variaci na zombíky.

Nemrtví vás v novém dobrodružství zavedou do diskotékového New Yorku 70. let minulého století, respektive vás tam ve formě čtyř protagonistů zatáhne režisér Willard Wyler. Ten v New Yorku natáčí hororový film a vy budete v kůži jednoho z hrdinů jeho součástí.

V kooperativním Shaolin Shuffle, jak se zdejší zombie kooperace jmenuje, narazíte na nové typy zombíků a hlavně čtyři bojové styly kung-fu, každý se svými vlastními bojovými pohyby. Ty už vám patřičně ukáže přiložený trailer, který se stylizací s ničím nepáře a jde do toho naplno. Ostatně co jiného už od Infinite Warfare čekat, když jsme nedávno dostali Kevina Smithe

zdroj: Universal Pictures

Vedle zombíků se zatím poslední Call of Duty rozroste také o čtveřici multiplayerových map, z nichž jsou tři nové. Mapa Excess bude povědomá všem hráčům Modern Warfare 2, kde jste ji znali jako Rust.

Zbývající nové mapy vás zavedou skrze do lázní zasazených doprostřed gigantické kostry starodávné příšery (Turista), zatímco jinde se podíváte na opuštěné vrakoviště na Měsíci (Scrap). Na obou mapách najdete spoustu prostorů pro potyčky na dlouhou i krátkou vzdálenost. Třetí mapa Archive zase nabídne hodně rychlou hratelnost, a ještě rychlejší konfrontace s jinými hráči.

DLC Continuum je samozřejmě součástí Season Passu a dočkáte se ho nejdříve na PlayStation 4 a to už 18. dubna. O něco později pak vyjde na PC a Xbox One.

Nejnovější články