DLC Heavy Cargo Pack pro American Truck Simulator zamotá hlavu i těm nejzkušenějším řidičům
zdroj: tisková zpráva

DLC Heavy Cargo Pack pro American Truck Simulator zamotá hlavu i těm nejzkušenějším řidičům

8. 6. 2017 11:14 | Preview | autor: Adam Homola |

Tahat z jednoho koutu Ameriky na druhý obyčejné zásilky v klasickém náklaďáku, je už za námi. Toho jste se mohli v původním American Truck Simulatoru nabažit až až. A protože jste už určitě převezli všechno, co bylo potřeba, přišel čas na vyšší třídu nákladu. Vývojáři z SCS Software vydali DLC Heavy Cargo Pack, ve kterém na hřbet kamionu naložíte pořádný náklad.

Namísto krabic, palet a dalších klasických věcí budete v Heavy Cargo Pack převážet traktory, buldozery, frézy, betonové panely, kabelové navijáky a další podobně masivní věci. Velké věci si ovšem žádají i příslušné úpravy, protože hodit si na korbu velký traktor jen tak by asi neprošlo.

Několik tun vážící náklad vyžaduje nové typy speciálních přívěsů, které mají minimálně dvě, někdy i tři části. A každá má svou vlastní osu. Schválně si pak zkuste s něčím takovým couvat. U toho se zapotí i profík bez ohledu na to, kolik kilometrů má najeto.

zdroj: Archiv

DLC Heavy Cargo Pack je na Steamu dostupné za 5 euro a je logicky určené pouze pro majitele původního American Truck Simulator.

Nejnovější články