DLC Parklife oživí města v Cities: Skylines o horské dráhy a ZOO
zdroj: tisková zpráva

DLC Parklife oživí města v Cities: Skylines o horské dráhy a ZOO

19. 4. 2018 10:32 | Preview | autor: Adam Homola |

Začnou tvůrci Cities: Skylines fušovat do řemesla Planet Coasteru? Ne tak docela, ale trošku přeci jen ano. Nové DLC pro populární budovatelskou strategii od vývojářů ze studia Colossal Order nese název Cities: Skylines – Parklife. Vaše města hodlá oživit horskými drahami, zábavními parky a nezapomíná se ani na ZOO.

DLC Parklife vyjde na PC už za zhruba měsíc, tedy 24. května a dovolí vám stavět spoustu nových věcí v čele s horskými dráhami, kempy, rybníky, fontánami a řadou dalších zábavních a turistických věcí. Nebude chybět ani nový nástroj pro tvorbu parků, pět nových map, spousta nových assetů, nové budovy, monument apod.

Se zábavními parky pak budou spojeny také nové městské služby jako například Park Maintenance, které vám zvyšují jak spokojenost občanů, tak efektivitu. Vůbec poprvé budete moct postavit také budovy hned vedle cestiček v parcích, nikoliv tedy jen a pouze vedle větších cest/silnic.

zdroj: Archiv

Cities: Skylines – Parklife přidá také zmíněné ZOO a přírodní rezervaci, kterými můžete hezky zaplnit volný prostor mezi budovami. DLC také vylepší turismus, přidá novou stanici rádia a další drobnosti. Parklife vás vyjde celkem na 15 eur, ale jak už to, tak u her od Paradoxu bývá, bude placené DLC doprovázet také bezplatný update.

Ten se týká všech majitelů PC verze Cities: Skylines bez ohledu na to, zda vlastníte jakékoliv z vydaných DLC. Update do hry přidá nový turistický panel, stromy redukující hlukové znečištění města, vylepšení pro Camera Mode, nové modely turistů a vylepší i modovací nástroje.

Nejnovější články