DLC přidá do Titanfall 2 bleskově rychlý mód Live Fire pro Piloty
zdroj: tisková zpráva

DLC přidá do Titanfall 2 bleskově rychlý mód Live Fire pro Piloty

16. 1. 2017 16:54 | Preview | autor: Adam Homola |

Titanfall 2 patří mezi nejpovedenější střílečky uplynulých let a loňský rok uzavřeli vývojáři z Respawn Entertainment vydáním DLC Angel City’s Most Wanted. Letošní rok pro změnu vykopnou brzkým vydáním Live Fire - zbrusu nového módu šitého na míru Pilotům, zběsile rychlé akci a malým prostorům.

Před vstupem do Live Fire musíte nechat svého Titána přivázaného na vodítku venku, zatímco uvnitř se odehrává bleskově rychlá akce plná skoků, klouzání po kolenou a běhání po zdech. V Live Fire se proti sobě postaví dva týmy o šesti Pilotech - bez Titánů, bez respawnů a s jednou jedinou minutou. Právě tolik času máte na eliminování nepřátelského týmu.

Hraje se na systém nejlepší z pěti kol, přičemž vedle eliminace nepřátelského týmu se nabízí i mírumilovná možnost výhry – stačí držet neutrální vlajku ve chvíli, kdy časomíra dojede na nulu. Live Fire bude podle vývojářů skutečně bleskově rychlý mód, který vyžaduje jak perfektní zvládnutí pohybu Pilota, tak dobrou týmovou spolupráci, jak oznámili vývojáři na webu hry.

Na stávající mapy v Live Fire zapomeňte, ty by byly pro tento styl hratelnosti příliš velké. Proto tvůrci vytvořili dvě nové mapy, speciálně navržené pro nový mód: Sacks a Meadow. Ani jednu z nich si nezahrajete v žádném jiném módu. Obě jsou malé, úmyslně nadesignované pro rychlou hratelnost a časté potyčky.

zdroj: Respawn

Další chystanou novinkou je nová mapa Columns do módu Coliseum, nová Pilotí „poprava“ a nová intra velitelů jednotlivých frakcí do multiplayeru. Respawn chystají také změnu uživatelského rozhraní pro multiplayerové módy a jejich playlisty. Vývojáři totiž konečně uznali, že mít herní módy rozplizlé mezi dvě obrazovky není nejšťastnější řešení, a tak všechno nacpou na jednu obrazovku.

Navíc si budete moct naklikat své oblíbené multiplayerové módy tak, aby vás matchmaking házel jen do zápasů v těchto módech. Detaily nových playlistů se dozvíme brzy, stejně jako další plány tvůrců pro letošní rok. Titanfall 2 letos čeká spousta nového obsahu včetně map, zbraní, módů a dalších věcí.

Titanfall Frontline zdroj: tisková zpráva

Titanfall: Frontline

V souvislosti s Titanfall značkou tu však máme i jednu méně pozitivní zprávu. Respawn se rozhodli zrušit chystanou karetní hru Titanfall: Frontline, která byla ve fázi otevřené bety. Jednalo se o mobilní karetní hru od vývojářů ze studia Particle City a vydavatele Nexon.

Mělo jít o první mobilní hru pod značkou Titanfall. Nexon totiž s Respawn Entertainment uzavřel několikaletou smlouvu, ve které se mluví o více hrách, a tak se v dohledné době dočkáme jiných mobilních her se značkou Titanfall, což ostatně vývojáři potvrdili i na webu hry, kde v současné době visí jen oznámení o ukončení vývoje. Servery pro Titanfall: Frontline se vypnou 20. ledna.

Nejnovější články