DLC Second Assault pro Battlefield 4 vyjde už příští týden
zdroj: tisková zpráva

DLC Second Assault pro Battlefield 4 vyjde už příští týden

14. 2. 2014 14:41 | Preview | autor: Adam Homola |

Plány DICE ohledně nového obsahu zhatily problémy, se kterými se Battlefield 4 potýkal už od vydání. A že jich nebylo málo. Měly vliv i na rozvrh vydání DLC, ale teď se konečně DICE svěřili, kdy se dočkáme slíbeného přídavku Second Assault. Pro předplatitele Battlefield Premium to bude překvapivě brzy, už příští týden - konkrétně v úterý, 18. 2. Připomeňme, že v Second Assaul si zahrajete na starých známých mapách předělaných do aktuální verze Frostbite 3 enginu.

Půjde o Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman a Operation Firestorm. 18. 2. vyjde Second Assault pro PS4, PS3, X360 a PC. Pro všechny neplatiče prémiového Battlefieldu pak DLC vyjde o dva týdny později, konkrétně 4. března, jak oznámili vývojáři na oficiálním blogu. Další na řadě bude DLC Naval Strike, kterého se uživatelé Battlefield Premium dočkají už ke konci března. Naval Strike ještě přesné datum vydání nemá, ale jak už název napovídá, půjde hlavně o souboje na vodě.

V Naval Strike se budete dobývat do zříceného letadla, zabírat rybářské vesničky kolem tropických Lost Islands, infiltrovat základu pomocí ponorky a dočkáte se i opuštěného turistického komplexu na útesu.

Po Second Assault však budou příjemnou změnou hlavně čtyři nové mapy a návrat jednoho starého módu. Jmenuje se Carrier Assault, ale fanoušci a znalci série si ho budou pamatovat pod názvem Titan ze sci-fi Battlefield 2142.

Naval Strike nabídne 4 nové mapy - Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker a Operation Mortar, jak se píše na webu. Přibude také pět nových zbraní, nové obojživelné vozidlo a dva nové gadgety: přídavek 3GL (granátomet) pro třídu Assault a Anti-Heli Mine, což pomůže třídě Engineer zrušit letecké síly.

Po Naval Strike budou následovat ještě dvě další DLC: Dragon’s Teeth a nakonec Final Stand, který vyjde někdy v létě. Tím se kapitola za Battlefield 4 definitivně uzavře a i zbytek vývojářů z DICE se pak kompletně přesune na nový projekt.

Nejnovější články